Кубок ЧМРОТопЧемпіонат області

Кубок ЧМРО: “Ураган” починає з перемоги



11-12 вересня відбулися матчі 1 туру розіграшу Кубка чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2019-2020 років.

11 вересня (середа)

Група 1
ФК “Крихівці” – ФК “Підгір’я” – 0:0
ФК “Марківці-Сільгоспхімія” – “Лістер” (Лісна Тарновиця) – 4:1

На стадіоні с. Марківці Тисменицького району відбувся матч 1-го туру розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2019-2020 років, у якому місцевий футбольний клуб “Марківці” з рахунком 4:1 переграв “Лістер” Лісна Тарновиця Надвірнянського району.

В другому матчі групи 1, в Івано-Франківську ФК “Крихівці” зіграли в нульову нічию з ФК “Підгір’я” із Богородчанського району.

Група 2
ФК “Прибилів” – “Сокіл” (Коршів) – 4:1
ФК “Вербівці” – ФК “Хриплин” – 2:3

Невдалий вояж на Тлуманщину здійснив чемпіон коломийського району “Сокіл” Коршів. ФК “Прибилів” здобув впернену перемогу 4:1.

Також з перемоги почав виступи в турнірі франківський ФК “Хриплин”, який на городенківщині зумів здійснити камбек в мачті з ФК “Вербівці”.

Група 3
“Перспектив” (Рашків) – “Прут” (Видинів) – 3:1

В групі 3 відбувся один поєдинок. “Перспектив” (Рашків) в рідних стінах впевнено обіграв “Прут” (Видинів). ФК “Рожнів” у першому турі участі не брав.

12 вересня (четвер)

Група 4
ФК “Лучинці” – “Карпати” – 1:1
“Бистриця” – ФК “Підвербці” – 2:2

Четверта група виявилась в 1-му турі найбільш миролюбною. ФК “Лучинці” з рогатинського району приймали “Карпати” з Старих Богородчан. Команди по разу пробили ворота суперника, бойова нічия 1:1.

В тисменицькому районі “Бистриця” приймала гостей з Тлуманщини – ФК “Підвербці”. Гра завершилась результативною нічиєю 2:2.

Група 5
ФК “Збора” – ФК “Тяпче” – 5:0
“Легіон-1” – ФК “Сваричів” – 1:1

Срібний призер Калуського району ФК “Збора” вдома розтрощив чемпіона долинського району ФК “Тяпче” 5:0.

В другому матчі групи 5 “Легіон-1” розійшовся мировою з ФК “Сваричів”.

Група 6
ФК “Мединя” – ФК “Пуків” – 4:0
“Ураган” – “Юність” – 3:1

Велика увага приділялась матчу за участі учасника Першості області. На стадіоні “Гірка” в Івано-Франківську “Ураган” Черніїв приймав “Юність” Верхня. Чемпіони Калуського району першими відкрили рахунок, але розвинути свій успіх чи бодай втримати успішний результат верхнянці не зуміли. Ще до перерви “Ураган” зрівняв рахунок, а в другій половині матчу ще двічі розписалися у воротах “Юністі”. 3:1 – перемога учасника Першості області.

В іншому матчі групи 6 ФК “Мединя” впевнено розібралися з ФК “Пуків”. На стадіоні “Центральний” с. Мединя (Галицький р-н) господарі забили чотири сухі м’ячі.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!