Перша лігаЧемпіонат України

КРЕМІНЬ – ПРИКАРПАТТЯ: Анонс матчу



У неділю, 8 вересня, івано-франківське “Прикарпаття” проведе виїзний поєдинок проти кременчуцького “Кременя”. Цей матч 8-го туру Першої ліги відбудеться у Полтаві на стадіоні “Локомотив”, початок о 17-й годині.

Коли між собою зустрічаються сусіди по турнірній таблиці, таку гру зажди називають “матчем за 6 очок”. Це й не дивно, адже після доволі непоганого старту чемпіонату обидва суперники зуміли здобути всього один заліковий бал у попередніх турах. Новачок Першої ліги “Кремінь” вдома розійшовся миром з “Авангардом” (1:1), програвши “Гірнику-Спорт” (1:2), “Минаю” (1:3) і “Волині” (0:3). А в Кубку підопічні Ігоря Столовицького на виїзді здолали “Черкащину” (2:1).

Натомість “Прикарпаття” програло вже п’ять із шести ігор сезону. Після виїзних фіаско від “Волині” і “Руху” івано-франківці зуміли поділити очки з “Миколаєвом” (1:1), якому згодом розгромно поступилися у Кубку України – 1:5. Наступні два матчі чемпіонату також не принесли турнірних здобутків Команді рідного краю. Поразки в Одесі від “Чорноморця” (2:3) та вдома від “Оболоні Бровара” (0:2) відкинули підопічних Володимира Ковалюка вже на 11-е місце (7 очок). А “Кремінь” відстає вього на один бал.

Між собою команди з Кременчука та Івано-Франківська двічі зустрічалися у Другій лізі. У сезоні 2016/17 “Кремінь” і тоді ще “Тепловик-Прикарпаття” обмінялися мінімальними домашніми перемогами з однаковим рахунком 1:0. Гол Артема Козлова у першому колі приніс звитягу кременчужанам, а на стадіоні “Рух” автором єдиного взяття воріт став кращий бомбардир того чемпіонату Ігор Худобяк. Третє побачення цих команд відбудеться у Полтаві на стадіоні “Локомотив”, де своїх суперників через реконструкцію власної “Кремінь-Арени” приймає минулорічний переможець Другої ліги.

Одразу три гравці пропустять цю гру через дискваліфікації. П’ятиматчеве відсторонення фоварда “Прикарпаття” Романа Барчука завершується як раз цього вікенду. А в минулому турі отримали по дві жовті картки і були вилучені основний захисник “Кременя” Сергій Ченбай та правий півзахисник гостей Богдан Оринчак. Натомість повернеться у гру капітан івано-франківців Роман Бочкур, який пропускав попередній матч з “Оболонню”.

Як завершиться “матч за шість очок”? Чи зможе хтось з суперників перервати серію без перемог? Відповіді на ці та інші питання дасть недільна гра. Запрошуємо івано-франківських вболівальників подивитися трансляцію на великому екрані і підтримати Команду рідного краю! Традиційна фан-зона вже звично діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 8 тур
8 вересня 2019 року. Полтава, стадіон “Локомотив” – 17:00

«Кремінь» (Кременчук) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

Арбітр: В.Запрутняк (Ужгород).
Асистенти арбітра: А.Лібстер (Луганськ), О.Гірс (Одеса).
4-й арбітр: О.Садовий (Кременчук).
Спостерігач арбітражу: Р.Гамаль (Чернівці).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!