ТопЧУ Аматори

ПОКУТТЯ – КАРПАТИ-ЕНЕРГЕТИК – 1:3 . Дербі на користь галичан



Сьогодні на коломийському стадіоні «Юність» відбулось протистояння двох команд, які представляють наш край в Аматорському чемпіонаті України. В рамках 10-го туру «Покуття» приймало «Карпати-Енергетик».

На початку місяця суперники вже перетиналися між собою в рамках обласного чемпіонату. Тоді гості дуже несподівано перемогли «Покуття» з рахунком 3:0. Взагалі, для коломиян галичани стали традиційно незручним суперником.

Сьогоднішній матч не став винятком. Вже в першому таймі галичани створили чимало проблем для господарів і на перерву команди пішли за рахунку 0:1. Голом у ворота коломиян відзначився Роман Третяк.

В другому таймі підопічні Русака-Вітовського наростили темп гри і ще двічі відзначились, голи на рахунку Слободяна і Турчанського. А ось господарі всього лиш раз зуміли пробити кіпера галичан зусиллями Романа Москалика.

Отож, дві прикарпатські команди залишаються в другій половині турнірної таблиці чемпіонату України серед аматорських команд. «Карпати-Енергетик» наздоганяють коломиян заробивши в актив 9-те залікове очко, а в «Покуття» іх без змін – 10.

«Покуття» (Коломия) – «Карпати-Енергетик» (Галич) – 1:3

Чемпіонат України серед аматорських команд, група «1», 11 тур
м. Коломия, стадіон Юність, 16:00

Голи: Москалик – Третяк, Слободян, Турчанський.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!