НовиниРайониТисменицький р-н

Кубок газети «Вперед»: «Бистриця» – переможець турніру



Завершився традиційний турнір на призи тисменицької районної газети «Вперед», який проводиться щорічно по завершенні осінньої частини сезону між командами Тисмениччини.

Цього року на участь заявлено 12 команд розділених на 4 групи: група 1 – ФК «Сілець», ФК «Угринів», «Сокіл» (Павлівка); група 2 – ФК «Клубівці», «Оболонь» (Милування), «Дністер» (Побережжя); група 3 – «Бистриця» (Старий Лисець), «Вихор» (Ямниця), «Цегельник» (Нові Кривотули); група 4 – «Сокіл» (Угринів), «Карпати» (Клузів), «Сокіл» (Підлісся).

За підсумками двох турів на груповій стадії, який відбувся 14 листопада, участь в турнірі припинили команди сіл Павлівки (неявка), Милування, Ямниці і Клузів. Переможці груп та команди які посіли 2-гі місця вийшли до 1/4 фіналу.

Кубок газети «Вперед»: «Бистриця» - переможець турніру 2

У матчах на вибування «Клубівці», у серії післяматчевих пенальті пройшли угринівський «Сокіл», «Бистриця» завдяки голам Михайла Балаша, Романа Дмитрів та двічі відзначився Олександр Любенька здолала «Дністер» 4:1, ФК «Угринів» переграв «Цегельник» 1:0 та голи Ростислава Вовка і Георгія Богайчука забезпечили місце у півфіналі команді Сільця.

У півфіналі ФК «Угринів» здолав ФК «Сілець» з рахунком 2:0, а «Бистриця» голами Олександра Любенького, Романа Дмитріва та Віталія Білогубка впевнено долає останній бар’єр до фіналу у вигляді ФК «Клубівці» (3:0).

Отож, розв’язка розіграшу Кубку Тисменицької газети «Вперед» 2021 року відбулася 28 листопада на стадіоні «Хет-трик Арена» в обласному центрі. У матчі за третє місце тріумфували «Клубівці», які обіграли ФК «Сілець» 2:1. А титул володаря Кубку вирішувала гра між ФК «Угринів» та ФК «Бистриця» Старий Лисець. У першому таймі команди розмінялися швидкими голами, а в другому таймі влучним ударом у ворота угринівської команди відзначився Віталій Білогубка, який і приніс осінній трофей «Бистриці» – 2:1.

Кубок газети «Вперед»: «Бистриця» - переможець турніру 3
«Бистриця» (Старий Лисець) – володар Кубка газети «Вперед» 2021 року

¼ фіналу, 21 листопада
«Дністер» (Побережжя) – «Бистриця» (Старий Лисець) – 1:4
«Сокіл» (Угринів) – ФК «Клубівці» – 1:1 пен. 0-3
ФК «Угринів» – «Цегельник» (Нові Кривотули) – 1:0
ФК «Сілець» – «Сокіл» (Павлівка) – 2:0

½ фіналу , 21 листопада
ФК» Угринів» – ФК «Сілець» – 2:0
«Бистриця» (Старий Лисець) – ФК «Клубівці» – 3:0

Матч за 3 місце, 28 листопада
ФК «Сілець» – ФК «Клубівці» – 1:2

ФІНАЛ, 28 листопада
ФК «Угринів» – «Бистриця» (Старий Лисець) – 1:2

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!