Надвірнянський р-нНовиниРайони

Кубок Гідності та Свободи: «Яструб» – переможець турніру



З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи, з метою гідного вшанування громадської мужності учасників подій Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, у Надвірнянському районі відбувся щорічний відкритий осінній турнір з футболу з нагоди вшанування Дня Гідності та Свободи під егідою Надвірнянської районної асоціації футболу.

День Гідності та Свободи встановлено на честь початку двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 р. та Революції Гідності 2013 р.

У цьогорічному турнірі прийняли участь 10 команд, які розділені на 4 групи. Протягом одного дня, 7 листопада, з першої групи переможцем вийшла ФК «Надвірна», яка переграла спочатку господарів «Красну» 1:0, а в наступному матчі не мали проблем з «Підгір’я» (6:2). Учасники групи «3» розіграли путівку до півфіналу у селі Стримба, де «Яструб» вийшов переможцем перегравши «Арсенал» (6:2) і ФК «Лоєва» (3:0).

Ще два півфіналісти визначились в очних протистояннях, в яких ФК «Ланчин» з рахунком 7:2 переграв ФК «Перерісль», а «Олімпія» після нічиї 2:2 з «Розсічу» перестріляв суперника у серії пенальті.

Згідно жеребкування в 1/2 фіналу «Яструб» зійшовся з надвірнянською командою, над якою здобув перемогу з рахунком 3:1. Іншим фіналістом стала «Олімпія», яка на домашньому полі завдала поразку «Ланчину» – 3:0.

21 листопада у Надвірній відбувся фінал щорічного турніру, в якому зійшлися поляницький «Яструб» та «Олімпія» Камінне. У першому таймі Богдан Денега ефектним виконанням штрафного удару відкрив рахунок, але по перерві поляницька команда переламала хід поєдинку забивши двічі у ворота «Олімпії». Отож, з рахунком 2:1 ФК «Яструб» виборов перемогу, ставши переможцем Кубка з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи 2021 року.

Переможець та фіналіст турніру нагороджені кубками та медалями. Також визначено кращих гравців: Товстий Микола («Яструб») і Денега Богдан («Олімпія»).

Кубок Гідності та Свободи: «Яструб» - переможець турніру 2
«Яструб» (Поляниця) – володар Кубка з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи 2021 року

Група 1 (с. Красна), 7 листопада
ФК «Красна» – «Підгір’я» (Назавизів) – 0:0, по пенальті 3:4
ФК «Надвірна» – ФК «Красна» – 1:0
«Підгір’я» (Назавизів) – ФК «Надвірна» – 2:6

Група 2 (с. Ланчин), 7 листопада
ФК «Ланчин» – ФК «Перерісль» – 7:2

Група 3 (с. Стримба), 7 листопада
«Яструб» (Поляниця) – «Арсенал» (Тисменичани) – 6:2
ФК «Лоєва» – «Арсенал» (Тисменичани) – 2:1
«Яструб» (Поляниця) – ФК «Лоєва» – 3:0

Група 4 (с. Камінне), 7 листопада
«Олімпія» (Камінне) – «Розсіч» (Битків) – 2:2, по пенальті 4:2

1/2 фіналу, 14 листопада
«Яструб» (Поляниця) – ФК «Надвірна» – 3:1
«Олімпія» (Камінне) – ФК «Ланчин» – 3:0

ФІНАЛ, м. Надвірна (стадіон «Нафтовик»), 21 листопада
«Яструб» (Поляниця) – «Олімпія» (Камінне) – 2:1

За матеріалами Надвірнянської РАФ

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!