НовиниРайониТлумацький р-н

«Грушка» – переможець Кубка Трофановича-2021



Впродовж 20-21 листопада міський стадіон «Колос» в м. Тлумачі був ареною запеклих футбольних баталій, адже саме в ці дні там проходив вже традиційний двадцять восьмий футбольний турнір, пам‘яті футбольного гравця і тренера Богдана Трофановича.

У турнірі взяли участь 11 команд з Тлумаччини, а саме з: Гончарева, Жукова, Прибилова, Королівки, Кутищ, Грушки, Підвербців, Обертина, Острині, Нижнева та Пужник.

Футбольні змагання проводилися з дотриманням правил червоного рівня епідемічної безпеки та за наявності в організаторів та учасників зелених COVID-сертифікатів.

Вітали учасників змагань міський голова Ігор Петрук, заступник начальника управління спорту Івано-Франківської облдержадміністрації Костянтин Лисейко та сестра Богдана Трофановича – Лілія, які побажали командам перемоги у футбольному турнірі. На заході також були присутні перший заступник міського голови Василь Гнатюк, начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту Володимир Пеник, голова Федерації футболу Тлумаччини Богдан Іванус та інші.

До пам’ятних дощок Богдана Трофановича та тренера Тлумацької ДЮСШ Василя Рахінского були поставленні квіти.

За підсумками ігор у першому півфіналі зустрілися команди Обертина та Гончарева і останні святкували впевнену перемогу 1:4. Матч другої півфінальної пари між футболістами з Грушки і Нижнева пройшов у впертій боротьбі і в основний час глядачі так і не побачили забитих м’ячів. А в серії післяматчевих пенальті сильнішими були грушківчани (4:0).

Фінальний матч Кубка пройшов у не менш запеклій боротьбі і теж завершився сухою нічиєю. Переможця було визначено в післяматчевій лотереї, де знову перемогли футболісти з Грушки (3:0).

«Грушка» - переможець Кубка Трофановича-2021 2
ФК «Грушка» – переможець Кубка Трофановича 2021 року

Переможці та фіналісти були нагороджені Кубком, медалями та Грамотами.

Пам‘ятні статуетки були вручені кращому воротарю турніру – Володимиру Найді (ФК Грушка), кращому бомбардиру – Івану Саковському (ФК Грушка) та кращому захиснику – Володимиру Слободяну (ФК Гончарів).

Кубок Трофановича-2021 був проведений за сприяння та фінансової підтримки Тлумацької міської ради (голова Ігор Петрук) та Федерації футболу Тлумаччини (голова Богдан Іванус).

Тлумацька МР

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!