НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Прикарпаття-Тепловик» зазнає чергової поразки, а його всі конкуренти синхронно перемагають, результати 12-го туру



За підсумками 12-го туру чемпіонату області «Прикарпаття-Тепловик» відкотився з трійки лідерів на шосте місце, а «Вільхівцям» прийшлось попотіли в матчі з «Варатиком».

Чемпіонат області: «Прикарпаття-Тепловик» зазнає чергової поразки, а його всі конкуренти синхронно перемагають, результати 12-го туру 2 → ІВАНКОВА, БЛАГО-ЮНІСТЬ – ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК

12-й тур розпочався в суботу центральним протистоянням «Благо-Юності» і дублерів «Прикарпаття». Серед тижня івано-франківці втратили нагоду впритул наблизитись до лідера чемпіонату, щоби в лобовому протистоянні скинути верхнянців з вершини турнірної таблиці. Проте спочатку поступилися «Пробою», а в Іванковій ще й «Благо-Юності».

Команда Романа Мотуза вже на 1-й хвилині продемонструвала свої наміри на звітну гру, що гостям буде вкрай не легко у плані здобуття залікових балів. Віталій Турчанський на лівому фланці віддав передачу на центр штрафного майданчика, звідки Роман Москалик зарядив сферою у поперечину. В іншому епізоді Москалик також з чудової позиції цілив у рамку воріт Андрія Бобинця, але страж воріт надійно зафіксував м’яч у рукавичках. І все-таки наполегливість верхнянського футболіста дала свою винагороду. Святослав Лаврук розрізним пасом зі своєї частини поля віддав на Владислава Танчина, який на куті штрафного майданчика обробив м’яч і захисника Ярослава Пархуця та прострілив вздовж штрафного майданчика, де на дальній стійці воріт вільний Москалик замкнув розіграш – 1:0.

Не довго гості були в ролі наздоганяючих. Капітан «Прикарпаття-Тепловика» Олег Веприк відквитав пропущений гол – 1:1, проте м’яч у роздягальню забив Лаврук, який вдруге по ходу поєдинку вивів «Благо-Юність» вперед, замкнувши розіграш кутового від Андрія Вацеби – 2:1.

У другому таймі господарі розвинули свою перевагу. Спочатку Назарій Герин заробив на собі пенальті, який вийшов на побачення з воротарем, але Бобинець не за правилами зупинив свого опонента. 11-метровий вирок головного арбітра Олега Музики виконав чітко в кут Вацеба – 3:1. Крапку в матчі поставив Москалик, який головою замкнув подачі Андрія Кукурудза від кутового прапорця – 4:1.

Чемпіонат області: «Прикарпаття-Тепловик» зазнає чергової поразки, а його всі конкуренти синхронно перемагають, результати 12-го туру 3
фото “Благо-Юність”

Перемога команди Романа Мотуза, над одним з конкурентів, позволила зміцнитися на вершині турнірної таблиці і забезпечити собі втішний статус «зимового чемпіона».

«БЛАГО-ЮНІСТЬ» (Верхня) – «ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК» (Івано-Франківськ) – 4:1 (2:1)

Голи: Москалик (32, 78), Лаврук (45+1), Вацеба (62) – Веприк (38)

30 жовтня 2021, Іванкова, стадіон «Благо-Арена» – 15:00

Чемпіонат області: «Прикарпаття-Тепловик» зазнає чергової поразки, а його всі конкуренти синхронно перемагають, результати 12-го туру 2 → КАЛУШ, КАЛУШ – ПРОБІЙ

Після впевненої перемоги над «Прикарпаття-Тепловиком» минулої середи, «Пробій» вирушив до Калуша на матч з «містянами» виключно за перемогою.

Свої наміри гості почали втілювати з початку матчу, створивши кілька небезпечних моментів біля воріт «Калуша», а після екватора першої половини гри відкрили рахунок. Дмитро Старків з навісної передачі Ігоря Білика невдало пробив головою по воротах, але на добиванні перший Вадим Українець, який виправляє ситуацію партнера – 0:1.

На початку другого тайму городенківці зняли питання щодо переможця поєдинку. Спочатку з подачі зі штрафної позначки від Олега Керчу подвоїв рахунок Василь Красій перекинувши Володимира Ланевського ударом головою – 0:2. Не минуло й 10 хвилин, як ще один стандарт приніс чергове взяття воріт калуської команди. Керчу з гострого кута на правому фланзі виконав штрафний удар по воротах, але влучив у поперечину, м’яч відскочив до Старківа, який головою скинув у центр воротарської площі, де перший зорієнтувався Олександр Карапка, випередивши двох захисників – 0:3.

Чемпіонат області: «Прикарпаття-Тепловик» зазнає чергової поразки, а його всі конкуренти синхронно перемагають, результати 12-го туру 5
фото ФК “Калуш”

Зробивши роботу «Пробій» дещо розслабився і дав можливість господарям відквитати один гол. Сергій Дюг розіграв м’яч з Андрієм Лесівим і майже з кута воротарського майданчика пробив на силу у дальній кут воріт гостей – 1:3.

ФК «КАЛУШ» – «ПРОБІЙ» (Городенка) – 1:3 (0:1)

Голи: Дюг (73) – Українець (28), Красій (50), Карапка (57)

31 жовтня 2021, Калуш, стадіон «Хімік» – 15:00

Чемпіонат області: «Прикарпаття-Тепловик» зазнає чергової поразки, а його всі конкуренти синхронно перемагають, результати 12-го туру 2 → ТЮДІВ, СОКІЛЬСЬКЕ – НІКА-ВОВЧИНЕЦЬ

Підопічні Андрія Нестерука не мали проблем в Тюдові з місцевим ФК «Сокільське». Хоча результат першого тайму тримав в інтризі обидві команди.

Відкрив рахунок в середині першого тайму Мирослав Лазар, і лише в другій половині другого тайму івано-франківська команда забезпечила собі комфортну перемогу. Подвоїв результат Андрій Боднарук, а закріпив перевагу «Ніки-Вовчинець» Максим Стаднік – 0:3.

«СОКІЛЬСЬКЕ» (Тюдів) – «НІКА-ВОВЧИНЕЦЬ» (Івано-Франківськ) – 0:3 (0:1)

Голи: Лазар (17), Боднарук (71), Стаднік (78)

31 жовтня 2021, Тюдів, стадіон «Тюдів-Арена» – 15:00

Чемпіонат області: «Прикарпаття-Тепловик» зазнає чергової поразки, а його всі конкуренти синхронно перемагають, результати 12-го туру 2 → ДОЛИНА, НАФТОВИК – ГАРДА

Калуська «Гарда» стала на переможну колію, яка з матчу в матч впевнено крокує по турнірній сходинці догори. Враховуючи сьогоднішню перемогу в активі команди Михайла Басараба вже 4 поспіль звитяг, а з урахуванням нічиї з «Благо-Юністю» – 6 без програшних матчів.

В Долині з місцевим «Нафтовиком» калушани вирішили не відтягувати питання щодо переможця. Богдану Денезі знадобилось чуть більше 10-ти хвилин, що поставити суперника у не зручне становище. Спочатку нападник замкнув передачу Андрія Кулинина від кутового прапорця – 0:1, а за 4 хвилини Андрій Драган вивів партнера віч-на-віч з Олегом Дутчаком, повз якого Денега відправив м’яч під дальню стійку – 0:2.

Деморалізований суперник не зміг повернутися у гру, а Гарда» у другому таймі добила підопічних Валентина Москвіна. Андрій Рибатчин на своїй частині перехопив м’яч після невдалого розіграшу ауту долинянами і своїм правим флангом протягнув «круглого» на останню третину поля, звідки віддав передачу у півколо штрафного майданчика на вільного Тараса Пецківа. Нападник «Гарди» встиг підробити м’яч під удар і впевнено відправив того у сітку воріт – 0:3.

В кінці матчу гравець команди господарів Василь Корпан відзначився брудною грою, вдаривши Ярослава Олевича в обличчя після зупинки гри, за що відразу отримав червоне світло, а даний епізод не залишиться поза увагою КДК.

«НАФТОВИК» (Долина) – «ГАРДА» (КАЛУШ) – 0:3 (0:2)

Голи: Денега (7, 11), Пецків (70)

Вилучення: Корпан (83)

31 жовтня 2021, Долина, стадіон «Нафтовик» – 15:00

Чемпіонат області: «Прикарпаття-Тепловик» зазнає чергової поразки, а його всі конкуренти синхронно перемагають, результати 12-го туру 2 → ВОСКРЕСІНЦІ, ВАРАТИК – ВІЛЬХІВЦІ

Поразка дублерів «Прикарпаття» позволяла «Вільхівцям» одноосібно зайняти друге місце у турнірній таблиці, в разі сьогоднішньої перемоги. Тай суперник з протилежної частини турнірки, з яким не мало би виникнути проблем. Проте як показав матч зі скромним суперником один з лідерів чемпіонату здобув скромну перемогу.

У першому таймі команда Андрія Олійника чітко нівелювала загрозу від своїх воріт, залишивши свої рамки «сухими». Єдиної помилки у матчі допустились на старті другої 45-хвининки, коли Владислав Блонський обікрав гравця суперника у центрі поля і прибив з дальньої відстані без шансів для воротаря – 0:1.

Чемпіонат області: «Прикарпаття-Тепловик» зазнає чергової поразки, а його всі конкуренти синхронно перемагають, результати 12-го туру 9
фото ФК “Вільхівці”

«ВАРАТИК» (Коломия) – ФК «ВІЛЬХІВЦІ» – 0:1 (0:0)

Гол: Блонський (47)

31 жовтня 2021, Воскресінці, центральний стадіон – 15:00

Чемпіонат області: «Прикарпаття-Тепловик» зазнає чергової поразки, а його всі конкуренти синхронно перемагають, результати 12-го туру 2 → КУТИ, КАРПАТИ К – БЕСКИД

В Кутах зустрілись команди з нижньої частини турнірної таблиці – місцеві «Карпати» приймали гостей з Надвірної ФК «Бескид». Обидві команди не стабільно проводять поточний сезон – кутська команда перемагає «Ніку-Вовчинець», але втратити очки з коломийськими командами. Те саме з «Бескидом», які забрали три важливі очки в іншої івано-франківської команди, але це останні набрані бали командою Віктора Поптанича від початку жовтня.

У сьогоднішньому поєдинку гості відкрили рахунок під завісу першої половини гри, відзначився Петро Ковальчук. У другому таймі «Карпати» переламали хід поєдинку і спочатку Роман Луканюк зрівняв рахунок, а в останній 10-ти хвилинці Андрій Петращук приніс перемогу кутській команді. 2:1 – «Бескид» поступається в п’ятому матчі поспіль.

«КАРПАТИ» (Кути) – «БЕСКИД» (Надвірна) – 2:1 (0:1)

Голи: Луканюк Р. (51), Петращук (81) – Ковальчук (45)

31 жовтня 2021, Кути, стадіон «Авангард» – 15:00

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату області можна → ТУТ.

Головне фото ФК «Вільхівці»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!