Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

Галичани дарують перше залікове очко «Любомиру»



В останніх 8 матчах галичани виграли лише раз і звичайно, що у грі проти аутсайдера групи, іншого завдання, як перемога, у прикарпатців не могло і бути. Любомир програв усі 15 матчів першого кола, але у кількох зустрічах ставищенці були близькі до того, щоб набрати перше очко на професійному рівні. З такими думками представник Київщини відправлявся і до Львова, це цього разу галичани проводили домашню гру.

Карпати почали матч потужно, закривши суперника на його половині поля. Уже на 7 хвилині Лебедь ледь не забив зі штрафного – м’яч пролетів над поперечиною. До середини тайму господарі поля кілька разів розігрували небезпечні стандарти – гості відбивалися відчайдушно. А на 27 хвилині Кваку уже забив в своїх думках, перегравши голкіпера Любомира, але Ібадов встиг врятувати свою команди на лінії воріт.

Лише після півгодини гри галичани трохи знизили натиск і одразу з’явився момент у гостей. Комісар опинився зліва воріт на ударній позиції, але переграти Зеленського не зумів. Тайм вже наближався до завершення, коли Володимир Шевчук грубим чином зустрів у центрі поля Козія. Це була друга жовта картка для півзахисника Карпат у цьому матчі. Звичайно, за нею було вилучення. На весь другий тайм галичани залишались в меншості.

Чи вплинуло це малюнок гри після перерви? Частково, так. На початку другого тайму, поки були сили, Карпати продовжували штурмувати ворота гостей. Але після екватору тайму атаки галичан вже ну були такими гострими. Тем більше з кожною хвилиною господарі поля все більше поспішали, а відтак – частіше стали помилятися і втрачати м’яч. До того ж і Любомир виглядав впевненіше, та сміливіше ходив вперед. Саме у Комісара була, мабуть, найкраща можливість забити у другому таймі, але після удару Микити м’яч пролетів поруч з дев’яткою.

Гостям вдалося зберегти нульову нічию і здобути історичне перше очко на професійному рівні. Галичани знову не виграли і не забили. Маленька криза у стані Карпат триває.

SportArena

«Карпати» (Галич) – «Любомир» (Ставище) – 0:0

Вилучення: В. Шевчук (К), 45+2.

31 жовтня 2021. Львів, cтадіон «Скіф» – 14:00

Суддя: Павло Децюк (Чернігів)

Фото «Карпати» (Галич)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!