Калуський р-нНовиниРайони

Калуський р-н: «Збора» і «Гуменів» переможця не виявили, голинський «Сокіл» збільшує відрив



Продовжують осінню частину чемпіонату Калуського району учасники групи «А» і «D». У першій групі «Студінка» скорочує відставання від перших двох команд до мінімуму, а в останній групі «Тужилів» зазнає першої поразки в сезоні, результати 8-го туру.

ГРУПА А: Результати 8-го туру

ФК «Збора» провела третій матч поспіль зі складним суперником – двічі з «Студінкою» (в чемпіонаті перемогли, а на Кубок району поступилися) і минулої неділі в Гуменові з місцевою командою. Віталій Прийдун відзначився у воротах зборівського колективу, а Ромуальд Покачайло розписався у протилежних воротах – 1:1.

До лідерів підтягуються «Студінка», яка вдома перемагала «Завадку» – 2:0, і «Тризуб», який не мав проблем з «Рухом» – 5:1.

Втратив наготу скоротити відставання від лідерів до однієї перемоги «Штурм». У домашньому матчі проти боднарівського «Сокола» команда Сівки-Калуської відзначилась двічі – Андрій Ляхович і Роман Юзьв’як, проте стільки ж забили і гості – Андрій Жураківський і Сергій Вістовський, в підсумку – 2:2.

Чемпіонат Калуського району, група А, 8 тур, 24 жовтня

Гуменів — Збора – 1:1
Студінка — Завадка – 2:0
Штурм — Сокіл Б – 2:2
Тризуб — Рух – 5:1
Войнилів — Підгірки – 2:4

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату Калуського району (Група А) можна → ТУТ.

ГРУПА D: Результати 8-го туру

Впевнено почувається у своїй групі голинський «Сокіл»: у черговому матчі – чергова впевнена перемога. «Верхня», яка завітала до лідера у гості, не змогла нав’язати супернику свою гру. У першому таймі «Сокіл» відзначився тричі, а по перерві господарі добили верхнянську команду – 4:0. Голами в матчі відзначились Ігор Завадецький, Олег Пясецький і дубль в активі Віталія Андрейка.

Продовжує збавляти хід ФК «Тужилів», який зазнав першої поразки в чемпіонаті. Забиті голи Романом Багринівським та Ігорем Костівим виявилось не достатньо, щоб уникнути поразки у виїзному матчі з «Єдністю», якій перемогу принесли Андрій Тимків і двічі відзначився Олег Захарків – 3:2.

В інших матчах «Мостище» здобуває впевнену перемогу над «Новицею» – 5:0, а «Перекоси» розібрались з ФК «Негівці» – 6:1.

Чемпіонат Калуського району, група D, 8 тур, 24 жовтня

Єдність — Тужилів – 3:2
Сокіл Г — Верхня – 4:0
Мостище — Новиця – 5:0
Перекоси — Негівці – 6:1

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату Калуського району (Група D) можна → ТУТ.

Фото ФК «Верхня»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!