НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: Дублери «Прикарпаття» не відпускають лідера, результати суботніх матчів 11-го туру



Двома матчами, в Долині та Івано-Франківську, розпочався 11-й тур чемпіонату Івано-Франківської області, в яких господарі впевнено перевагають.

Чемпіонат області: Дублери «Прикарпаття» не відпускають лідера, результати суботніх матчів 11-го туру 2 → ІВАНО-ФРАНКІВСЬК, ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК – КАРПАТИ БО

Дублери «Прикарпаття» здобувають другу перемогу з розгромним рахунком протягом тижня. Після успішного виїзду до Калуша, в середу, де був битий місцевий однойменний клуб з рахунком 1:5, вже в суботу, команда Віктора Данищука провела черговий календарний матч, в якому не мала проблем з брошнів-осадськими «Карпатами».

По два голи у кожному з таймів забезпечили івано-франківській команді чергові три очки до своєї скарбнички. До середини першого тайму голи Павла Михальчука і Володимира Лабича приносять комфортну перевагу своїй команді – 2:0, а на старті другої половини гри Юрій Радульський знімає всі питання щодо переможця поєдинку – 3:0.

У кінці матчу нападник «Прикарпаття-Тепловика» Дмитро Титов закріпив перевагу господарів. 4:0 – команда Віктора Данищука продовжує гонку за «Благо-Юністю», а «Карпати» поступаються ще одному конкуренту за призові місця.

«ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК» (Івано-Франківськ) – «КАРПАТИ» (Брошнів-Осада) – 4:0 (2:0)

Голи: Михальчук (4), Лабич (15), Радульський Ю (49), Титов (83)

23 жовтня 2021, Івано-Франківськ, стадіон «Гірка» – 15:00

Чемпіонат області: Дублери «Прикарпаття» не відпускають лідера, результати суботніх матчів 11-го туру 2 → ДОЛИНА, НАФТОВИК – КАЛУШ

З перемінним успіхом виступає долинський «Нафтовик», який чергує перемогу з поразкою в поточному чемпіонаті, що в підсумку місце в другій частині турнірної таблиці. Гірше становище в команди Петра Лесіва, яка все ще перебуває у стадії становлення і не знає смаку перемоги після відновлення команди.

В першому таймі підопічні Валентина Москвіна двічі розписалися у воротах Володимира Ланевського. В середині першого тайму відкрив рахунок Богдан Гутник, а за два оберти секундної стрілки Юрій Білогубка подвоїв перевагу «Нафтовика» – 2:0.

Чемпіонат області: Дублери «Прикарпаття» не відпускають лідера, результати суботніх матчів 11-го туру 4

У другому таймі відзначалися лише калушани. Спочатку м’яч від Дмитра Шияна залетів у власні ворота, а під завісу матчу Андрій Тимків відквитав один м’яч у ворота Олега Дутчака, але на більше гостям не вистачило часу. 3:1 – «Нафтовик» підтягується до середини турнірної таблиці.

«НАФТОВИК» (Долина) – ФК «КАЛУШ» – 3:1 (2:0)

Голи: Гутник (20), Білогубка (22) – Шиян (52, АГ), Тимків (85)

23 жовтня 2021, Долина, стадіон «Нафтовик» – 15:00

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату області можна → ТУТ.

Фото ФК «Калуш» (Василя Федоріва)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!