Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

«ЛНЗ» розгромило галицькі «Карпати»



Те, що матч буде складний для галичан було зрозуміло – ЛНЗ один з лідерів чемпіонату, команда вже досвідчена, яка багато забиває і мало пропускає. Натомість підопічні Карлоса Інерехоса – молоді хлопці, яким ще необхідно чимало вчитися. ЛНЗ, власне, і приготував гостям хоч і не приємний, але загалом корисний урок. Лише у матчах проти сильніших команд можна самому стати сильнішим.

Перший тайм виявився для галичан провальним – три помилки в обороні коштували трьох голів. Спершу Вичижанін не кращим чином виніс м’яча з воротарської зони – точно на ногу Насонову, який з лінії карного майданчика влучно пробив у дальній нижній кут.

Згодом уся оборона прогавила стрибок Тарасенка, який залишився без опіки після кутового – це вже 2:0. І, нарешті, пенальті за гру рукою Даніловського. Хоч фол мав місце, але звинувачувати Романа складно – це швидше невдалий збіг обставин.

На жаль, самі гості в атаці були не такими переконливими – згадати можна хіба що два удари від Лебедя та Даніловського, але кіпер ЛНЗ з ними впорався.

Попри заміни, проведені у перерви, ситуація на полі не змінилася – ЛНЗ продовжив тиснути на ворота Зеленського. Господарі забили ще двічі – в обох випадках після вдалих та злагоджених дій в атаці. У «Карпат» же буде можливість реабілітуватися за цю поразку вже в неділю, у домашній грі проти вінницької «Ниви».

ФК «Карпати» Г

Чемпіонат України. Друга ліга. 12 тур

«ЛНЗ» (Черкаси) – «Карпати» (Галич) – 5:0 (3:0)

Голи: Голи: Насонов, 14, Тарасенко, 27, Бобко, 43-пен, Галенко, 57, Норенков, 81

ЛНЗ (стартовий склад): Попович, Лопирьонок, Тарасенко, Сафонов, Насонов, Норенков, Тищенко, Долінський, Бобко, Сторчоус, Галенко.

Карпати Г (стартовий склад): Зеленський, Калинчук, Мелінишин, Авраменко, Даніловський, Вичіжанін, Гілмар, Лебедь, Бей, Вальєхо, Скотто.

6 жовтня 2021 року. Черкаси, стадіон «Центральний міський стадіон» – 16:00

Арбітр – Маляр В.Ю. (Хмельницький)
Асистенти арбітра – Близнюк М.І. (Харків), Якимик Р.С. (Львів)
4-й арбітр – Цибулько Є.А. (Черкаська обл.)
Спостерігач арбітражу – Луценко О.А. (Харків)

Фото ФК «ЛНЗ»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!