Надвірнянський р-нНовиниРайони

Надвірнянський р-н: «Колос» перестріляв «Перерісль», «Горгани» очолили чемпіонат, результати 8-го туру



«Горгани» вийшли в лідери Надвірнянського району, які у виїзному матчі проти «Скелі» отримали впевнену перемогу. В першому таймі Микола Кузюк і Дмитро Осташук забезпечили комфортну перевагу на другий тайм. Хоча Євген Урсу відзначився дублем за пнівський колектив, проте у складі «Горган» дублем вистрілив Мар’ян Кушнірук, а в кінці матчу Юрій Макарук закріпив перевагу команди з Зеленої – 2:5.

До трійки призерів піднявся «Колос» завдяки перемозі над ФК «Перерісль». Команди видали результативний матч з «гойдалками» в рахунку. Перший тайм залишився за гостями з Перерісля, які відзначились двічі (Ярослав Ерстенюк і Віктор Клюфінський), на що суперник відповів влучним ударом Олега Глинчака на початку матчу. У другому таймі «Колос» переламав хід поєдинку і голи Михайла Рудака і Дмитра Микитина вивели вперед колектив з Парища, але Віктор Клюфінський відзначився дублем і зрівнює рахунок (3:3). Проте не він став героєм матчу, а гравець «Колосу». Олег Глинчак в самому кінці матчу також відзначається дублем і приносить важку перемогу «Колосу» – 4:3.

«Надвірна» лише в другому таймі змогла підібрати ключі до воріт «Бистриці» – двічі Ігор Крук і гол Анатолія Семковича приносять перемогу діючому чемпіону району – 3:0. А команди «Підгір’я» і «Лістер» розійшлися бойовою нічиєю – 3:3.

Чемпіонат Надвірнянщини, 8 тур, 3 жовтня

Надвірна — Бистриця – 3:0
Колос — Перерісль – 4:3
Скеля — Горгани – 2:5
Підгір’я — Лістер – 3:3
Розсіч — Сокіл – 17 жовтня

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату Надвірнянського району можна → ТУТ.

Першість Надвірнянщини, 7 тур, 3 жовтня

Рокита — Фортуна – 6:3
Волосів — Лукавець – -:+
Ланчин — Верхній Майдан – 4:0
Красна — Добротів – 1:2

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем першості Надвірнянського району можна → ТУТ.

Фото Надвірнянська РАФ

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!