НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

«Прикарпаття-Тепловик» у перестрілці з «Вільхівцями» задовольняється нічиєю



«Прикарпаття-Тепловик» і «Вільхівці» очним протистоянням завершили 6-й тур чемпіонату області. Наставник франківської команди Віктор Данищук пліч-о-пліч боровся зі своїми підопічними на футбольному полі, для якого це перший матч у сезоні в ролі польового гравця.

Відчувши близьку підтримку свого наставника дублери «Прикарпаття» взяли гру під свій контроль, провівши першу половину «першим номером » на полі, а «Вільхівці» відповідно грали на контратаках, що приносило свої плоди.

Активні дії господарів біля воріт «Вільхівців» завершились швидким голом. Дмитрук з правого флангу віддав передачу до воріт, де Титов замкнув дальню стійку – 1:0. До середини тайму гості зрівняли рахунок: Боришкевич пробив штрафний по центру воріт, але Барасюк відбив м’яч перед собою. Перший на добиванні Блонський, який вирівнює ситуацію на табло – 1:1.

До перерви команди ще раз розмінялися забитими голами. Спочатку Пархуць вдруге вивів «Прикарпаття-Тепловик» вперед. Правий латераль у боротьбі із захисником суперника не сильно пробив по воротах, але Мельников помиляється, пропустивши курйозний м’яч під собою – 2:1. А під завісу першого тайму «Вільхівці» зрівняли рахунок. Боришкевич зі своєї частини поля запустив Семчука, який обігравши Крижанівського увійшовши у штрафний майданчик, проте переграв кіпера з другої спроби – 2:2.

По перерві команди діяли з перемінним успіхом. Початок другого тайму залишився за господарями, які втретє повели в рахунку. Данищук розрізним пасом у штрафну вивів Дмитрука на голкіпера суперників, який в один дотик відправив м’яч у дальній кут воріт Мельникова – 3:2.

Вільховецька команда могла відразу зрівнювати рахунок. Боришкевич виконав штрафний удар, м’яч у штрафній знайшов Хандій, який не зміг переграти воротаря. Небезпечно пробивав, чи то навішував на партнерів, з гострого кута Дмитрук. Сфера летіла під поперечину, але кіпер перевів на кутовий.

І все таки досвідчений Боришкевич, якого можна назвати героєм матчу, організував третій гол у ворота господарів. З подачі півзахисника, також виконання штрафного удару, Локатир виявився спритнішим, який переправив м’яч головою у сітку воріт – 3:3.

Підсумкова нічия залишає команди у верхній частині турнірної таблиці. «Прикарпаття-Тепловик» зрівнюється за очками з «Нікою-Вовчинець», а «Вільхівці» продовжили без програшну серію.

Чемпіонат Івано-Франківської області, 6 тур

«Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) –ФК «Вільхівці» – 3:3 (2:2)

Голи: Титов (7), Пархуць (34), Дмитрук (47) – Блонський (22), Семчук (45+2), Локатир (67)

«Прикарпаття-Тепловик» (стартовий склад): Барасюк, Пархуць, Новицький, Крижанівський, Тринчук, Михальчук, Данищук, Дмитрук, Веприк, Титов, Крамар.

«Вільхівці»: Мельников, Вовчук, Гладенький, Локатир, Топчевський, Хандій, Боришкевич (Уграк, 86), Семчук, Слободян (Луцик, 65/Прокіпчук, 89), Федорович (Зачиковський, 78), Блонський

29 вересня 2021, Івано-Франківськ, стадіон «Гірка» – 16:00

Арбітр – Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра – Ярослав Куш, Ігор Дідушевський
4-й арбітр – Роман Микитюк

Фото ФК «Вільхівці»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!