НовиниЧУ Аматори

«Ураган» перемагає «ОДЕК», дублери «Прикарпаття» поступаються в Сарнах



За підсумками 7-го туру чемпіонату України серед аматорських команд «Ураган» вдома переграв міцний «ОДЕК», а «Прикарпаття-Тепловик» поступився на Рівненщині.

«Ураган» перемагає «ОДЕК», дублери «Прикарпаття» поступаються в Сарнах 2 → ЧЕРНІЇВ, УРАГАН – ОДЕК

Досвід команди ОДЕКа значно вищий за суперника – дебютанта чемпіонату, проте в складі Урагану є низка гравців, хто пограв на вищому рівні – аж до УПЛ і зарубіжних чемпіонатів. Очевидно, саме ця обставина стала вирішальною. Ще до перерви господарі взяли штурмом ворота оржівців. На кутовий від Кушецького висувалося кілька суперників, але лише чиркнули м’яча без виносу, так що Іван Легкий прямо перед воротарем акуратно пробив у кут воріт ‒ 1:0.

Після перерви ще один стандарт допоміг Урагану. Це Ігор Кушецький реалізував пенальті ‒ 2:0. Треба визнати, що старожили всеукраїнських змагань зробили все, щоб залишок матчу не позбавився інтриги. Зокрема, на 79-й хвилині скоротили відставання. Спершу той же Кушецький збив на фланзі Наумця, Ніколайчук хитро розіграв з постраждалим, чий удар, намагаючись врятувати, зрикошетив у свої ворота Орест Мельник ‒ 2:1. Більшого ОДЕКу не дозволила самовідданість оборони на чолі з воротарем Плетеницьким.

Таким чином, Ураган зберіг лідера – в випадку перемоги ОДЕК наздогнав би Агрон, який оступився в Чернівцях.

«Ураган» (Черніїв) – «ОДЕК» (Оржів) – 2:1 (1:0)

Голи: Легкий, 25, Кушецький, 54 (пен.) – Мельник, 79 (а/г)

Ураган: Плетеницький, Бойко, Кримінський, Легкий, Януш, Лящовський© (Калин, 46), Дербах, Дриган (Мельник, 68), Коржук (Гриник, 87), Кушецький, Худобяк (Зварич, 72). Запасні: Кучера, Щербаков, Ципердюк. Головний тренер: Михайло Ткачук.

ОДЕК: Вертей, Красномовець, Кадепський, Мучак, Фесенко, Кошка©, Семенчук (Наумець, 65), Трофімчук, Брикса (Шахраюк, 55), Апанчук (Ніколайчук, 63), Коляда (Антонюк, 65). Запасні: Омелянюк, Чикалюк-Козакевич, Дерман. Головний тренер: Олег Шандрук.

15:00; 26.09.2021. Черніїв. Стадіон “Центральний”. 500 глядачів; поле 4; +19С

Суддя: Трач Вадим (Тернопільська обл.)

Попередження: Лящовський, 41, Мучак, 53, Кошка, 54

«Ураган» перемагає «ОДЕК», дублери «Прикарпаття» поступаються в Сарнах 2 → САРНИ, МАЯК – ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК

Обидві команди – новачки дивізіону. Проте за досвідом значно переважали господарі. В непростій боротьбі вони це довели, хоча голи пішли вже після перерви. Хоча супер-шанс був у Маяка вже в дебюті гри. Пархуць зачепив Хлібовича, рефері призначив пенальті, Царьов розхитав воротаря, проте не влучив уже в вільний правий від себе кут.

Невдовзі після перерви подачу О.Жданюка з правого флангу скинув у центр Хлібович, і Анатолій Корнійчук випередив суперників в межах воротарського майданчика ‒ 1:0. Далі події розвивалися блискавично. Не встигли гості перевести дух після розкішного удару Багінського, як із наступного кутового ледве не забив двометровий Корольчук, який щойно вийшов на заміну й влучив у стійку, зате першим на добиванні був захисник Ігор Носарєв ‒ 2:0. У відповідь після ауту Пархуця на правому фланзі Крамар розважливо відпасував у центр, і досвідчений Олег Веприк уже через хвилину забив під поперечину воріт господарів ‒ 2:1.

Кінцівка з відкритим фіналом отримала розв’язку на 88-й хвилині, коли швидкого Козяра зачепив Крижанівський. Сергій Жданюк із 11-метрової позначки поставив крапку в матчі ‒ 3:1.

Маяк (Сарни) – Прикарпаття-Тепловик (Івано-Франківськ) – 3:1 (0:0)

Голи: Корнійчук, 54, Носарєв, 71, С.Жданюк, 88 – Веприк, 72

Незабитий пенальті: Царьов (Маяк), 2 – повз ворота

Маяк: А.Тимошицький, Луцюк, С.Тимошицький, Носарєв©, Якимчук, Царьов (Василечко, 51), Шуляк (С.Жданюк, 64), Багінський (Прокопчук, 90+2), О.Жданюк (Корольчук, 70), Хлібович (Бамболя, 70), Корнійчук (Козяр, 61). Запасні: Фокін. Головний тренер: Олександр Полончук.

Прикарпаття-Тепловик: Тепловик: Бобинець, Пархуць, Новицький, В.Радульський (Крижанівський, 22), Тринчук (Дубей, 87), Ю.Радульський, Михальчук (Василів, 76), Дмитрук (Романів, 85), Багрій (Титов, 46), Веприк© (Соколенко, 82), Крамар. Запасні: Барасюк. Головний тренер: Віктор Данищук.

16:00; 26.09.2021. Сарни. Стадіон “Мрія”. 200 глядачів; поле 3; +15С

Суддя: Дмитрук Богдан (Луцьк)

Попередження: Ю.Радульський, 36, В.Радульський, 76

Вилучення: Крижанівський, 87 («фол останньої надії»)

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату ААФУ можна → ТУТ.

SportArena

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!