Кубок областіНовиниТопЧемпіонат області

Кубок області: «Галич» знищив суперника у додатковий час, «Гарда» і «Пробій» впевнено перемагають, результати попереднього етапу



22 вересня відбулись більшість матчів попереднього етапу Кубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2021-2022 років.

Не відчув супротиву суперника городенківський «Пробій», який впевнено проходить «Хутровик». Володимир Гультай, Максим Ілюк і Олександр Карапка забезпечили комфортну перевагу команді Василя Блясецького на другу половину гри, а під кінець матчу дубль Дмитра Старківа добив тисменицький колектив – 0:5.

«Гарда» завдала першої поразки у сезоні «Карпатам» Василя Качура. У першому таймі за калушан відзначились Тараса Ковальчука і Владислава Гончара, а перерві Степан Гудак встановив фінальний результат – 3:0.

У Зоболотові місцевий «Темп» втратив право продовжити участь у турнірі. У перестрілці з ФК «Калуш» господарі тричі по ходу гри вели у рахунку, на що калушани практично відразу реагували – 3:3. А в кінці матчу Назар Кондратко з 11-метрової позначки не зміг вчетверте вивести в лідери «Темп», на що підопічні Петра Лесіва відповіли голом у виконанні Василя Бугрія – 3:4.

Не менш цікаві протистояння відбулись в Матеївцях, де місцевий «Прометей» огризнувся в матчі з «Нафтовиком» – при рахунку 2:2 Михайло Бабінчук вивів долинян в 1/8 фіналу, «Гуцульщина» програючи 0:3 «Вільхівцям» змогла скоротити рахунок до мінімуму – 2:3, «Ніка-Вовчинець» завдяки голам Олександра Бичківа і Максима Стаднік у другому таймі відіграють пропущений гол від Романа Вігака в Болехові, а коломийське «Покуття» припиняє боротьбу за Кубок області вже на першій стадії, поступившись «Сокільському» 1:2.

Кубок області, попередній етап

22 вересня
ФСК “Галич” (Галич) – “Обрій” (Чернятин) – 5:1 (після додаткового часу)
“Гарда” (Калуш) – “Карпати” (Брошнів-Осада) – 3:0
СФК “Богородчани” (Богородчани) – “Карпати” (Старі Богородчани) – 0:1
“Гуцульщина” (Косів) – ФК “Вільхівці” (Вільхівці) – 2:3
“Сокільське” (Тюдів) – МФК “Покуття” (Коломия) – 2:1
“Микуличин” (Яремче) – “Бескид” (Надвірна) – 0:2
“Темп” (Заболотів) – ФК “Калуш” (Калуш) – 3:4
“Прометей” (Матеївці) – “Нафтовик” (Долина) – 2:3
“Хутровик” (Тисмениця) – “Пробій” (Городенка) – 0:5
“Карпати” (Болехів) – “Ніка-Вовчинець” (Івано-Франківськ) – 1:2
23 вересня
“Прут” (Делятин) – “Кремінь” (Пістинь)
“Карпати” (Кути) – “Варатик” (Коломия)
“Придністров’я” (Прибилів) – “Краснопіль” (Солотвин)

Фото ФК “Вільхівці”

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!