НовиниПерша лігаЧемпіонат України

ВПК-АГРО – ПРИКАРПАТТЯ – 0:1. Безвиграшну серію розірвано



Прикарпаття ще жодного разу в Першій лізі не перемагало ВПК-Агро – поразка і нічия. Безвиграшна серія івано-франківців тривали чотири гри: три поразки і нічия в минулому турі. ВПК-Агро не грала внічию в Першій лізі 11 ігор поспіль (шість перемог і п’ять поразок) і до повторення клубного рекорду залишався один матч.

Команди почали гру в повільному темпі. Було багато боротьби, але без загострень. У суперників були відчутні проблеми з конструктивом. Підопічні Олександра Грицая контролювали м’яч, однак пройти масований захист гостей не могли. Єдиний гольовий момент у таймі стався на 35-й хвилині, коли Барчук вийшов сам-на-сам, проте не зміг переграли Бабічина. Команди пішли на перерву без голів.

Господарі активно розпочали другий тайм. На 52-й хвилині удар головою Вісенте в стрибку відбив Піцан. Однак, всього через три хвилини саме гості відкрили рахунок. Назарій Воробчак на швидкості увірвався в штрафну і переграв Бабічина – 0:1. На 60-й хвилині Назарій ударом з-за меж штрафного майданчика трохи не влучив у площину, а згодом вже Будняк з вигідної позиції пробив повз ворота.

В середині тайму гра розкрилася. На 74-й хвилині мав забивати Литвиненко, але його удар парирував Піцан. Блискуча гра голкіпера Прикарпаття! На 80-й хвилині після удару Дудіка івано-франківців знову виручив воротар. У підсумку, гра завершилася мінімальною перемогою Прикарпаття.

Sport Arena

P.S. Цю перемогу команда “Прикарпаття” присвятила відомому земляку – екс-арбітру ФІФА Мирославу Ступару, якому виповнилося 80 років. З ювілеєм!!!

Чемпіонат України, Перша ліга,6 тур

«ВПК-Агро» (Шевченківка) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 0:1 (0:0)

Гол: Воробчак (55).

ВПК-Агро: Бабічин – Будняк, Жуніор (Литвиненко, 63), Вісенте, Дудік, Зозуля (Хубутія, 86), Косовський, Наполов (Коберідзе, 63), Палюх, Є.Шевченко, Куліш.

Прикарпаття: Піцан – Пастух, Матушевський, Лень, Писко, Воробчак, Семотюк (Геник, 70), Толочко, Рудюк (Цюцюра, 65), Сондей (Кузьмин, 58), Барчук (Горбаченко, 75).

Попередження: Косовський (87) – Рудюк (42), Толочко (76).

27 серпня 2021 року. 17:30. Дніпро, стадіон “Метеор”.

Арбітр: С.Лапко (Львів). Асистенти арбітра: О.Гірс, М.Катющев (обидва – Одеса).
4-й арбітр: Д.Євтухов (Дніпро). Спостерігач арбітражу: О.Головков (Северодонецьк).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!