Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

КАРПАТИ Г – ДНІПРО – 2:0. Впевнена перемога галичан



Після несподіваної поразки «Карпат» на Київщині від «Рубікону», команда Любомира Вовчука реабілітувалася у рідних стінах в поєдинку з черкаським «Дніпром». Тренерський штаб вирішив не міняти склад команди і випустили тих же футболістів, які провалились у минулому турі.

З початку матчу галичани почали диктувати свої умови на полі, а всередині першого тайму їхня перевага матеріалізувалась у забиті голи. На 22-й хвилині господарі організували позиційний наступ, який завершився навісною передачею з лівого флангу від Даніловського у штрафну площу. Бей відгукнувся на цю передачу, який випередив всіх і головою відправив м’яч у сітку воріт – 1:0.

За кілька хвилин «Карпати» подвоїли свою перевагу. Лебедь зі штрафної позначки, на підступах у карний майданчик, обвідним ударом зняв павутину з «дев’ятки» воріт Самайленка – 2:0. Міг ховати всі надії гостей на позитивний результат ще в першому таймі Деда, який вибіг віч-на-віч з воротарем, але не влучив у рамку воріт.

У другому таймі Деда продовжив марнувати свої моменти. Спочатку з лінії штрафного майданчика цілив у дальній кут, але на шляху завадила стійка відзначитись забитим м’ячом. Далі через фальстарт арбітр відмінив взяття воріт: з прострільної подачі Сущака у воротарську площу, Деда забив гол, але з положення поза грою.

Ця перемога (2:0) продовжує числити галицьку команду серед лідерів учасників Другої ліги групи «А». Наступний матч заплановано на 4 вересня, коли команда Любомира Вовчука прийматиме АФСК «Київ».

Чемпіонат України, Друга ліга, 6 тур

«Карпати» (Галич) – «Дніпро» (Черкаси) – 2:0 (2:0)

Голи: Бей (22), Лебедь (27).

«Карпати» (стартовий склад) : Зеленський, Вичижанин, Калинчук, Мелінишин, Даниловський, Болівар, Лебедь, Мордас, Бей, Сущак, Деда.

«Дніпро» (стартовий склад): Самойленко, Онищенко, Кузнєцов, Вініченко, Клюс, Івахно, Іваночко, Копил, Мартян, Чижик, Кос.

27 серпня 2021. Бурштин, стадіон «Енергетик» – 17:00.

Арбітр – Ухов А.Ю. (Кривий Ріг)
Асистенти арбітра – Вдовіна О.В. (Львів), Матковська М.В. (Хмельницький)
Четвертий арбітр – Салаш І.І. (Калуш)
Спостерігач арбітражу УАФ – Скорейко Ю.М. (Чернівці)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!