Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

РУБІКОН – КАРПАТИ Г – 3:0. Несподіване побиття галичан



Візит галицьких Карпат на Київщину відбувався на фоні нищівної кубкової поразки Рубікона від першолігового Полісся. Для тренерського штабу господарів було непростим випробуванням відновити сили своєї команди – як фізичні, так і моральні. В свою чергу, галичани прибули після мінімальної поразки у Львові від тамтешніх Карпат. Це теж мотивувало гостей.

Початок матчу був за Рубіконом. Вже в дебюті після удару Уманця м’яч відкотився на лівий край карного майданчика, і захисник Покойовий з набігу розстріляв ворота (1:0). Гості в той момент просто спостерігали за розстрілом воріт від Богдана, запізнілий підкат одного з них вже ніяк не міг зарадити в ситуації.

Карпати багато атакували, намагалися відігратися, проте в кінцівці ці відчайдушні спроби призвели до дуже серйозних розривів, якими охоче користувалися суперники. І ось на 87-й хвилині Марченко відібрав м’яча в суперника на своїй половині поля, зробив кілька кроків і запустив м’яча з центральної лінії за комірець воротаря Зеленського – 2:0.

Оборонялися кияни злагоджено, часто притискали м’яча на кутах поля, відбираючи в галичан дорогоцінні секунди. Особливо старався Бороденко, який заробив у кінцівці кілька аутів. І ось після одного з них м’яч відскочив до Могіля, який в падінні прокинув передачу вздовж лінії воріт на Зоренка, Владиславу залишалося не промахнутися по пустих воротах. 3:0 – дуже велика несподіванка в Щасливому.

Чемпіонат України, Друга ліга, 5 тур

«Рубікон» (Київ) – «Карпати» (Галич) – 3:0 (1:0)

Голи: Покойовий (11), Марченко (87), Зоренко (90+4)

«Рубікон»: Пацкан, Грабовський, Махонін, Марченко, Покойовий, Швець Богдан (Могіль, 75), Луценко (Шишкін, 68), Уманець (Давиденко, 61), Голуб (Островерх, 90+2), Зоренко, Бороденко. Запасні: Ферт, Близно, Коломієць, Тетерук. Головний тренер: Віктор Курята.

«Карпати»: Зеленський, Вичижанин (Малець, 84), Калинчук, Мелінишин, Даниловський, Болівар (Шевчук, 65), Лебедь, Мордас, Бей (Дуван, 72), Сущак (Лісовик, 46), Деда. Запасні: Стегніцький, Синицький. Головний тренер: Любомир Вовчук.

Попередження: Луценко (6), Лебедь (27), Голуб (29), Сущак (40), Вичижанин (45+3), Бороденко (51), Уманець (54), Марченко (56), Махонін (72), Покойовий (78), Могіль (85), Калинчук (90+)

23 серпня 2021. Щасливе, стадіон «Арсенал-Арена» – 16:00. 200 глядачів; поле 4; +24С

Арбітр: Деревінський О.О. (Хмельницький)
Асистенти арбітра: Куцев В.А. (Київ), Клименко Т.А. (Київ)
Четвертий арбітр: Задиран С.С. (Київська обл.)
Спостерігач арбітражу: Ярмолинський Л.М. (Київська обл.)

Арбітр ВАА – Іванов Ю.В. (Донецька обл.)
Асистент ВАА – Беркут О.А. (Суми)
Спостерігач ВАА – Задіран С.М. (Дніпро)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!