НовиниТопЧУ Аматори

ОДЕК – ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК – 9:1. Що це було? Магія цифр?



Ще до старту чемпіонату під егідою ААФУ Сергій Пташник розповідав журналісту Артуру Валерку, що його команда не хоче бути «хлопчиками для побиття» і не хочеться виступити так, як «Варатик» у минулому сезоні, який, на жаль, був аутсайдером Групи 1. Але після двох зіграних матчів «Прикарпаття-Тепловика» бачимо туж картину, що й з коломийською командою зразка 2020-2021.

У 3-му турі чемпіонату України серед аматорських команд івано-франківці попали під роздачу від оржівського «ОДЕКу», який повторив свій історичний рекорд результативності у цьому турнірі. Парадокс в тому, що встановлений він був також в рамках 3-го туру на тому ж стадіоні смт. Оржів минулого чемпіонату. І вгадайте з якою командою? Так – «Варатиком» (Коломия) (19 вересня 2020). Єдиним голом за колектив з Івано-Франківщини тоді відзначився Ігор Крамар, який тепер виступає у команді Сергія Пташника.

До середини першого тайму господарі вирішили завдання на поєдинок. Влучні удари Олега Шахраюка, Владислава Семенчука та Юрія Красномовця загнали дублерів «Прикарпаття» в глухий ступор, які до перерви ще тричі пропустили. Шахраюк і Семенчук роблять по дублю і гол Миколи Коляди довели рахунок до 6:0 (!).

На старті другого тайму франківці провели контратаку, яка завершилась голом. Дмитро Титов отримав передачу зі своєї половини поля, випередив захисника і завдав влучного удару у дальній кут воріт суперника – 6:1. Проте Андрій Апанчук оформив хет-трик, довівше рахунок до не пристойного – 9:1.

Чемпіонат України серед аматорів, група 1, 3 тур

«ОДЕК» (Оржів) – «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – 9:1 (6:0)

Голи: Шахраюк (3, 39), Семенчук (16, 43), Красномовець (18), Коляда (41), Апанчук (56, 63, 83) – Титов (49).

21 серпня 2021, стадіон «ОДЕК-Україна» смт. Оржів – 15:00

Арбітр: Трач В.Б. (Тернопільська обл.)
Асистенти арбітра: Мосійчук Р.О. (Житомирська обл.), Маринець М.І. (Житомир)
Четвертий арбітр: Марчук В.В. (Рівне)
Спостерігач арбітражу: Троцюк О.П. (Луцьк)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!