Друга лігаНовиниЧемпіонат України

Олексій Деревінський розсудить матч «Рубікон»– «Карпати» Г



Комітет арбітрів УАФ призначив офіційних осіб на матчі 5-го туру Другої ліги у групі А. Зокрема й на поєдинок «Рубікон» (Київ) – «Карпати» (Галич), який відбудеться у понеділок, 23 серпня, о 16:00 на полі стадіону «Арсенал Арена» у селі Щасливе. На матчі працюватиме суддівська бригада на чолі з хмельничанином Олексієм Деревінським.

32-річний рефері вихованець київського футболу. У роки ігрової кар’єри виступав за молодіжні склади ужгородського «Закарпаття» та луганської «Зорі». Його батько – Олег Деревінський – також відомий у минулому гравець та арбітр. Раніше Олексій Деревінський не проводив матчі з участю обох команд у якості головного арбітра.

Асистентами Деревінського будуть кияни Валентин Куцев та Тарас Клименко. 4-й арбітр – Сергій Задиран – молодший (Київська область). Спостерігач арбітражу – Леонід Ярмолинський з Київської області.

На матчі буде працювати бригада VAR. Відзначимо, що це буде втретє поспіль на домашніх поєдинках «Рубікона». Арбітром VAR призначено Юрія Іванова (Донецька область). Асистентом VAR – Олександра Беркута з Сум. Спостерігач VAR – Сергій Задіран з Дніпра.

Арбітр: Деревінський О.О. (Хмельницький)
Асистенти арбітра: Куцев В.А. (Київ), Клименко Т.А. (Київ)
Четвертий арбітр: Задиран С.С. (Київська обл.)
Спостерігач арбітражу: Ярмолинський Л.М. (Київська обл.)

Арбітр ВАА – Іванов Ю.В. (Донецька обл.)
Асистент ВАА – Беркут О.А. (Суми)
Спостерігач ВАА – Задіран С.М. (Дніпро)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!