Надвірнянський р-нНовиниРайони

Надвірнянський р-н: «Розсіч» здолав чемпіона, результати 1-го туру



Розпочались футбольні баталії на полях районів області. Першими на старт вийшли команди Надвірнянського району.

Надвірнянська районна асоціація футболу внесла зміни в організації проведення змагань під своєю егідою. В цьому сезоні братимуть участь 10 команд у першій лізі, а передуватимуть їх матчі юнацькі колективи.

Серед новачків чемпіонату – «Розсіч» (Битків), який у минулому сезоні мав назву «Нафтовик»; «Сокіл» (Фитьків) і після річної перерви повернулась до еліти районного футболу «Бистриця» (Пасічна).

Отож, до несподіваних результатів 1-го туру можна віднести перемогу «Розсічі» над чемпіоном району. «Надвірна» у власних стінах не змогла гідно протистояти новачку, в результаті чого хет-трик Володимира Юрчилюка приніс впевнену перемогу битківчанам – 0:3.

Проте в лідери бомбардирської гонки виходить не Юрчилюк. Гравець пнівської «Скелі» Михайло Луців забив 5 голів у ворота «Бистриці», а його команда здобула перемогу з рахунком 6:0. У матчі також відзначився Олег Заяць.

«Лістер» і «Горгани» з аналогічним рахункам 5:1 у виїзних поєдинках розгромили команд «Колос» і «Перерісль» відповідно, а срібний призер минулого чемпіонату ФК «Підгір’я» мінімально переграє «Сокіл» 1:0.

Чемпіонат Надвірнянщини, 1 тур, 15 серпня

Колос — Лістер – 1:5 (юнаки 3:1)
Надвірна — Розсіч – 0:3 (юнаки 10:2)
Підгір’я — Сокіл – 1:0 (юнаки 6:4)
Скеля — Бистриця – 6:0 (юнаки 0:4)
Перерісль — Горгани – 1:5 (юнаки 1:1)

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату Надвірнянського району можна → ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!