Надвірнянський р-нНовиниРайони

«Нафтовик» (Битків) – переможець турніру серед команд Пасічнянської ТГ



В неділю,1 серпня, напередодні старту нового футбольного сезону (Чемпіонату та Кубка Надвірнянського району з футболу сезону 2021-2022 року), в с. Пнів відбувся турнір з футболу серед футбольних клубів Пасічнянської територіальної громади.

В змаганнях, зорганізованих Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Пасічнянської сільської ради, за підтримки Пасічнянського сільського голови Андрія Гунди, взяли участь «Горгани»(Зелена), «Скеля»(Пнів), «Нафтовик»(Битків), «Фортуна»(Пнів), «Бистриця»(Пасічна).

За результатами жеребкування відбулися чотири матчі, які складались з двох таймів по 30 хвилин: «Скеля» – «Бистриця» (5:1), «Фортуна» – «Горгани» (0:4), «Нафтовик» – «Скеля» (2:1), «Нафтовик» – «Горгани» ( основний рахунок 2:2, післяматчеві пенальті 4:3).

Всі команди запам’яталися цікавою напруженою боротьбою у кожному зіграному поєдинку. Гравці команд показали відмінну майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги.

За результатами турніру перше місце виборола команда ФК «Нафтовик» з смт. Битків, команда ФК «Горгани» з с. Зелена» зайняла друге місце. Третє місце посіла команда з с. Пнів – ФК «Скеля».

Команди-переможці турніру отримали пам’ятні Кубки з рук Пасічнянського сільського голови Андрія Гунди та тренера футбольного клубу «Скеля» Ігоря Зеленюка.

«Нафтовик» (Битків) – переможець турніру серед команд Пасічнянської ТГ 2
«Нафтовик»(Битків) – переможець турніру футбольних клубів Пасічнянської ТГ

Також футболісти битківського «Нафтовика» отримали заслужені нагороди за минулий сезон.

Як відомо, футбольний клуб Другої ліги «Нафтовик» з селища Битків завершив футбольний сезон з хорошим результатом-вони посіли третє місце за результатами Чемпіонату Надвірнянського району з футболу сезону 2020-2021 року серед команд Другої ліги.

ФК «Нафтовик» за результатами перехідного матчу з ФК «Лукавець» с. Гвізд, (матч відбувся 11 липня 2021 року в м. Надвірна на стадіоні «Нафтовик та завершився перемогою «Нафтовика» (0:2) з двома забитими м’ячами в ворота «Лукавця») отримав право грати в Першій лізі Чемпіонату Надвірнянського району з футболу сезону 2021-2022 року, який розпочинається 8 серпня.

З цієї нагоди 1 серпня 2021 року, після завершення в с. Пнів, турніру з футболу серед футбольних клубів Пасічнянської територіальної громади, присвяченого 30-ій річниці Незалежності України, відбулася урочиста церемонія нагородження гравців футбольної команди «Нафтовик».

Пам’ятні медалі та Грамоти гравцям битківського «Нафтовика» вручав та вітав всіх футболістів з заслуженим третім місцем в Чемпіонаті Президент футбольного клубу «Нафтовик», спортінструктор Управління освіти, культури, молоді та спорту Пасічнянської сільської ради Василь Павлик.

«Нафтовик» (Битків) – переможець турніру серед команд Пасічнянської ТГ 3

Статуетку «Найкращий гравець Другої Ліги сезону 2020-2021 року» отримав футболіст битківського «Нафтовика» Юрій Ломпас, а пам’ятну медаль та Грамоту-меценат ФК «Нафтовик» Василь Бенюк.

Василь Павлик, вітаючи спортсменів з заслуженими нагородами відзначив, що третє місце в Чемпіонаті для його підопічних є теж важливим, як і те, що в новому футбольному сезоні «Нафтовик» гратиме вже в Першій Лізі та буде прагнути здобувати призові місця.

* (ред.) В наступному сезоні команда «Нафтовик» (Битків) буде виступати під назвою ФК «Розсіч» (Битків).

За матеріалами Gromada Pasichna

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!