НовиниЧУ Аматори

Першим на старт виходить «Ураган»



Асоціація аматорського футболу України сформувала групи чемпіонату України серед аматорських команд на сезон 2021-2022 років.

Як раніше повідомлялось, участь у змаганнях візьмуть 27 команд, але замість команди зі Львівщини ФК «Самбір» в турнірі змагатиметься «Хлібороб» (Нижні Торгаї, Херсонщина).

Отож, вже традиційно команди західних областей України формують групу 1, де виступатимуть черніївський «Ураган» і дублери франківського «Прикарпаття». Компанію їм складуть чемпіон і поточний лідер чемпіонату Львівщини – «Юність» (Верхня/Нижня Білка), і «Фенікс» (Підмонастир) – поточне 4-е місце Львівщини.

Також по дві команди з Рівненської і Тернопільської областей. Від Рівненщини постійний її представник у цьому турнірі – оржівський «ОДЕК», який є чемпіоном минулого сезону Рівненської області і «Маяк» (Сарни) – 4-те поточне місце в турнірній таблиці обласного чемпіонату. Тернопільщину представлятимуть ті ж команди, що й минулого чемпіонату України – чемпіон області «Нива» (Теребовля) і віце-чемпіон «Агрон» (Великі Гаї).

Минулого сезону УСК «Довбуш» дебютував у аматорському чемпіонаті України, який не відмовився від участі в цього турнірі. Команда з Чернівців у 2020 році здобуло перше чемпіонство області і є лідером чемпіонату Чернівецької області 2021 року.

Груповий етап, Група 1

Юність (Верхня-Нижня Білка, Львівська обл.)
Фенікс (Підмонастир, Львівська обл.)
Довбуш (Чернівці)
Ураган (Черніїв, Івано-Франківська обл.)
Прикарпаття-Тепловик (Івано-Франківськ)
Нива (Теребовля, Тернопільська обл.)
Агрон (Великогаївська ОТГ, Тернопільська обл.)
ОДЕК (Оржів, Рівненська обл.)
Маяк (Сарни, Рівненська обл.)

Стартують учасники групи 1 вже наступної суботи матчем в Оржеві між місцевим «ОДЕКом» і чернівецьким «Довбушем». Наступного дня, 8 серпня, дебютує «Ураган» домашнім матчем проти «Фенікса».

1 тур
07.08.2021 ОДЕК — Довбуш
08.08.2021 Нива Тб — Маяк
08.08.2021 Ураган — Фенікс
08.08.2021 Агрон — Юність

Слідкувати за виступами команд з Івано-Франківщини – календар і турнірна таблиця, можна за посиланням ⇒ Чемпіонат України серед аматорських команд 2021-2022.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!