Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

ЛЮБОМИР – КАРПАТИ Г – 0:3. Вовчук починає з впевненої перемоги



Клуб зі Ставище дебютував у Другій лізі матчем не в рідному селищі, а в пристоличній Бучі. Поки проходять останні приготування домашнього стадіону, приймати «Карпати» (Галич) «Любомир» вирішив на стадіоні, де в минулому сезоні домашні матчі проводила «Оболонь-2». До речі, галицькі «Карпати» (ще під керівництвом Гнатіва) київській молоді тоді поступилися. Це був один з тих матчів, які в підсумку і відчепили «зелено-білих» від Першої ліги. Свої негативні спогади оновлена команда постаралася виправити вже в матчі з дебютантами ПФЛ.

У складі гостей вийшло сім новачків – більшість з розформованих львівських «Карпат» (не плутати з новими «Карпатами» Юрчишина та Тлумака), ще парочка (Мордас) – з чемпіонату Івано-Франківської ОТГ. Проте, результат зробили гравці з минулої обойми.

Витримавши стартовий тиск господарів, «Карпати» відповіли кількома атаками і відкрили рахунок перед перервою. «Гол у роздягальню» відбувся після широкої атаки, з лівого флангу м’яч доставили на лінію штрафного, де Мордас швидко відкинув під удар Лебедю, а Роман сильним ударом загнав м’яч в ближній кут метрів з 15-ти – 0:1.

Надії господарів відігратися розтанули після перерви. Галичани під керівництвом Вовчука грали грамотно і старанно, а тому сповна використали свій шанс на вільному просторі. Спершу Деда з глибини знайшов на правому фланзі Бея, з чийого прострілу ворота господарів розстріляв Назар Сущак – 0:2. А в кінцівці два захисники «Любомира» заробили штрафний, і Ярослав Деда, немов рукою, поклав м’яч в ворота – 0:3.

Відмінна перемога нових «Карпат» (Галич) і славний почин Любомира Вовчука.

Чемпіонат України, Друга ліга, група А, 1 тур

«Любомир» (Ставище) – «Карпати» (Галич) – 0:3 (0:1)

Голи: Лебедь (42), Сущак (67), Деда (90).

Любомир (стартовий склад): Дьогтяр, Ібадов, Кияниця, Козій, І. Кравченко, Бондар, Валієв, Паламарчук, Горбаток, Мельничук, Трубніков. Запасні: Митрушин, Воронін, Попов, Марченко, Мельниченко, Добровольський, Лісняк, Марчук, Надобенко.

Карпати (стартовий склад): Стегніцький, Калинчук, Даніловський, Вичіжанін, Деда, Бей, Сущак, Мордас, Береза, Лісовик, Лебедь, Запасні: Мельничук А., Гуменяк, Синицький.

25 липня 2021, м. Буча, стадіон «Ювілейний» – 17:00

Арбітр: Дмитро Кузовлєв (Запоріжжя)
Асистенти арбітра: Алавук В. Ю. (Київ), Ялов А. В. (Дніпро)
4-й арбітр: Титов О. І. (Донецьк)
Спостерігач арбітражу: Боклажко С. І. (Київ)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!