НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

УЖГОРОД – ПРИКАРПАТТЯ – 0:6. Команда Рипана декласувала дебютанта змагань



У стартовому турі чемпіонату івано-франківське “Прикарпаття” переграло на виїзді “Ужгород” з розгромним рахунком 6:0. Фактично питання щодо переможця було знято ще у першому таймі, коли у воротах ужгородців побувало п’ять м’ячів.

Дебют “Ужгорода” в Першій лізі під орудою нового головного тренера Михайла Іваниці видався невдалим. Івано-франківці у цьому матчі вже з перших хвилин показали свій настрій. На восьмій хвилині після навісу зі штрафного Рудюк головою скинув м’яч на дальню штангу, і Барчук переправив м’яч у за лінію воріт – 0:1.

Господарі кинулися вперед усіма силами, провели кілька небезпечних атак, але забили знову гості. Цюцюра промчав по правому флангу, скинув м’яч в штрафну, і Барчук з розвороту вколотив м’яч у сітку – 0:2. Через кілька хвилин після прострілу з того ж правого флангу Федак зрізав м’яч в свої ворота – 0:3.

А непристойним рахунок став всього через дві хвилини. Рудюк отримав передачу в штрафній з центральної зони і з гострого кута перекинув Готру – 0:4. Однак це було ще не все! За кілька хвилин до перерви “Прикарпаття” знову забило. Сондей пройшов по лівому флангу, навісив на дальню штангу, звідки Цюцюра ударом головою відправив м’яч у дальній кут – 0:5!

Не можна сказати, що команди зупинилися. Як і в першому таймі, Ужгород досить сміливо ходив в атаку, доставляючи неприємності захисним порядкам гостей. Але було помітно, що Пиняшку і Ко не вистачає зіграності. Тим більше, Іваниця вже по перерві замінив Пуканича, який не ввійшов цю гру.

А ось “Прикарпатт”я на 74-й хвилині ще один свій момент реалізувало. Рудюк обігрався на підступах до штрафного з Геником, і філігранно перекинув Готру. У підсумку – 0:6, і “Прикарпаття” відверто порадувало якістю гри та реалізацією моментів.

Sport Arena

Чемпіонат України. Перша ліга. 1 тур

ФК «Ужгород» – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 0:6 (0:5)

Голи: Федак (32, аг) – Барчук (8, 29), Рудюк (34, 74), Цюцюра (42)

Ужгород (стартовий склад): Готра – Федак, Допілка, Сартіна, Ряшко, Шкіндер, Віскребенцев, Пуканич, Ференцик, Пиняшко, Хомченко. Запасні: Лабатій, Дуран, Чонка, Кобеляш, Мердєєв, Тищук, Сич

Прикарпаття (стартовий склад): Новак – Француз, Матушевський, Лень, Сикач, Семотюк, Сондей, Рудюк, Цюцюра, Барчук, Волошинович. Запасні: Пицан, Пастух, Кохман, Генич, Толочко, Воробчак, Дитко, Кузьмін, Горбаченко

24 липня 2021 року. Ужгород, стадіон “Авангард” – 19:00.

Арбітр – Клим Заброда (Київ)
Асистенти арбітра –Юрій Ковальчук (Львів), Назарі Цмоканич (Львів)
Четвертий арбітр – Назарій Дьордь (Ужгород)
Спостерігач арбітражу УАФ – Едуард Валенко (Львів)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!