Друга лігаНовиниЧемпіонат України

Галицькі «Карпати» йдуть шляхом минулорічного ФК «Калуш»



25 липня в стартовому матчі групи «А» другої ліги «Карпати» з Галича повинні з’ясовувати стосунки з дебютантом ліги – «Любомиром».

Як стало відомо, команда з Галича ще не починала підготовку до нового сезону. Головний тренер команди Роман Гнатів повідомив про те, що поки невідомо, чи будуть «Карпати» виступати в чемпіонаті другої ліги. Спроби зв’язатися з клубним керівництвом успіхом не увінчалися.

Тим часом гравці з основної обойми, в яких літом завершились контракти, шукають нове місце працевлаштування. Назар Вербний та Ігор Нагорний перебрались до першолігового «Агробізнесу», Роман Никитюк виступатиме за «Гірник-Спорт», Олег Матушевський відтепер захищатиме кольори МФК «Прикарпаття» (вже третьої команди з Івано-Франківської області), Віктор Хомченко перебуває в таборі ФК «Ужгород», Владислав Танчин на перегляді в «Благо-Юність»…

Чи дасть стартовий свисток головний арбітр матчу Дмитро Кузовлєв із Запоріжжя, чи зафіксує неявку команди з Галича? Поєдинок «Любомир» – «Карпати» (Галич) повинен відбутися 25 липня на стадіоні «Ювілейний» м. Буча (Київська обл.) о 17:00.

Нагадаємо, минулого сезону аналогічна ситуація було з ФК «Калуш». Після дострокового завершення «короновірусного сезону 2019/20» в другій лізі ПФЛ калушани отримали атестат для участі в новому чемпіонаті, проте не провели жодного передсезонного тренувального збору, надавши гравцям статус вільних агентів. На чемпіонат другої ліги 2020/21 ФК «Калуш» не вийшов.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!