НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

Матушевський і Радульський – новачки «Прикарпаття»



Черговими новачками «Прикарпаття» у нинішнє літнє міжсезонння стали 26-річний захисник Олег Матушевський (на фото праворуч) і 20-річний півзахисник Юрій Радульський (на фото ліворуч). Ці футболісти взяли участь у другому навчально-тренувальному зборі, а цього тижня уклали контракти з івано-франківським клубом, повідомляє сайт МФК «Прикарпаття».

Олег Матушевський (19.02.1995) грає на позиції центрального захисника. Народився у Львові, вихованець місцевої СДЮШОР «Карпати», у складі яких пройшов усі вікові щаблі у чемпіонатах ДЮФЛУ. Перший професіональний клуб – «Чорноморець» (Одеса), за який відіграв три сезони у чемпіонаті U-19 і першості дублерів. Згодом були аматорські команди – львівська «Погонь» та ФК «Самбір». Наступні два сезони з 2016-го по 2018-й роки провів у складі відродженого ФК «Львів» (ААФУ: 25 матчів, 2 голи; Друга ліга: 23 матчі).

У 2018-му році став гравцем ФК «Калуш», за який відіграв 48 поєдинків у чемпіонаті Другої ліги (група А) і Кубку України. Влітку 2020-го зіграв 6 ігор в чемпіонаті Тернопільщини за «Ниву» з Теребовлі, а минулий сезон 2020/21 провів у складі команди «Карпати» Галич, з якою посів 5 місце у групі А Другої ліги (23 матчі, 1 гол).

Юрій Радульський (21.02.2001) народився у Богородчанах Івано-Франківської області. Молодший брат Володимира Радульського, який захищав кольори «Прикарпаття» у сезоні 2019/20. Фланговий півзахисник є вихованцем СДЮСШОР «Прикарпаття». Після завершення футбольної школи поповнив ряди юнацького складу «Прикарпаття-Тепловика», разом з яким ставав чемпіоном області серед юнацьких команд.

Яскраво проявивши себе на юнацькому рівні, потрапив до дорослого складу команди обласного чемпіонату та юніорів “Прикарпаття”. У складі цих колективів виборював «бронзові» та «срібні» нагороди дорослого чемпіонату Івано-Франківщини, а минулоріч здобув і «бронзу» чемпіонату Першої ліги U-19.

Нагадаємо, в понеділок, 19 липня, гравцем «Прикарпаття» став також Владислав Горбаченко, який раніше захищав кольори «ВПК-Агро».

Також, Олег Рипан підписав повноцінний контракт з «Прикарпаттям» і позбувається прив’язки «в.о.».

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!