НовиниПерша лігаЧемпіонат області

Трагічно пішов з життя Ігор Цимбалістий



19 липня трагічно загинув футболіст команди першої ліги чемпіонату Івано-Франківської області «Прикарпаття-Тепловик» з Івано-Франківська Ігор Цимбалістий.

Відомо, що вранці 19 липня в Бурштині сталась ДТП. Водій «Renault» не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою «Tata». Внаслідок аварії водій легковика загинув на місці. Ще один пасажир внаслідок отриманих травм невдовзі помер у лікарні. Ним виявився футболіст Ігор Цимбалістий.

31-річний гравець відомий виступами в обласних футбольних та футзальних турнірах, також захищав кольори професіонального клубу «Енергетик» з Бурштина. Остання його команда – «Прикарпаття-Тепловик» з Івано-Франківська.

Трагічно пішов з життя Ігор Цимбалістий 2

Як повідомила прес-служба поліції Прикарпаття, інформація про аварію у Бурштині надійшла 19 липня близько 06:15. За попередньою версією правоохоронців, 36-річний місцевий мешканець керуючи автомобілем Renault Laguna не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем Tata.

«Вантажівкою керував 27-річний мешканець Львівщини. Водія вантажівки та його пасажира оглянули медики, вони отримали незначні тілесні ушкодження. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій Renault Laguna загинув на місці події, а трьох пасажирів з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Пізніше 31-річний пасажир помер у лікарні від отриманих травм у результаті аварії», – йдеться у повідомленні поліції.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!