Друга лігаМіжсезонняНовиниТопЧемпіонат України

Галицькі «Карпати» можуть не вийти на старт нового сезону



Коли у «Карпат» з Галича закінчиться відпустка, поки що невідомо.

Галичани, які виступають у Другій лізі чемпіонату України, не стали продовжувати контракти з гравцями, у яких вони закінчилися в кінці червня. Швидше за все, такою була реакція клубного керівництва на те, що команда не виконала поставлене завдання: підвищитися в класі.

З тренерського штабу, медичного та адміністративного персоналу залишилися тільки головний тренер Роман Гнатів і його помічник – Олександр Гринишин. Однак навіть тренер не володіє інформацією, коли команда збереться знову. На контракті з клубом знаходиться лише кілька футболістів, а часу на селекцію та підготовку практично не залишилося, повідомляє meta-ratings.

Вже наступного тижня, 25 липня, «Карпати» Галич має провести матч 1-го туру на виїзді з дебютантом другої ліги ФК «Любомир».

Нагадаємо, у минулому сезоні підопічні Романа Гнатіва посіли п’яте місце в турнірній таблиці групи А другої ліги. А 24 червня у Києві відбулася чергова ХХІХ Конференція ПФЛ, на котрій «Карпати» Галич отримали атестат на участь у Другій лізі ПФЛ сезону 2021-2022 років.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!