Галицький р-нНовиниРайони

Галицький р-н: «Галич» – чемпіон району



7 липня, на стадіоні «Колос» в Галичі, у фінальному матчі районного чемпіонату зійшлися ФСК «Галич» і ФК «Дубівці».

З перших хвилин поєдинку команди пристрілювались до воріт один одного. У складі «Дубівців» Ярослав Вітовський пробивав з хорошої позиції по воротах суперника, але йому забракло влучності. Відразу «Галич» відповів – Назар Метенька не зумів обіграти воротаря.

Після розвідки команди почали забивати. Назар Метенька підхопив м’яч на підступах до штрафного майданчика, обіграв кількох захисників і віддав на вільного Миколу Леника, який переправив «шкіряного» у сітку воріт – 1:0.

Не довго «Дубівці» були в ролі наздоганяючих. Галицькі футболісти в організації своєї атаки втратили м’яч на частині поля суперника, в результаті чого отримали у свої ворота. Партнер по команді розрізним пасом між двох захисників «Галича» вивів на «побачення» з Богданом Роговським Ярослава Вітовського, який пробив повз кіпера «Галича» – 1:1.

Гості настирливо бомбардували ворота Богдана Роговського. Петро Сулятицький двічі пробивав у ствір воріт, але кіпер надійно відіграв в обох епізодах. Третього удару завдав Ярослав Вітовський, на цей раз Андрій Курган на лінії воріт підстрахував свого воротаря. Проте з подачі кутового на ближню стійку, захисники і воротар галичан були безсилі проти удару головою, який Олег Озарко завдав у падінні – 1:2.

Галицький р-н: «Галич» - чемпіон району 2

Другий тайм розпочався з наступу господарів на ворота ФК «Дубівці». І вже в дебюті другої 45-хвилинки Назар Метенька заробив на собі пенальті, який реалізував Ігор Тимків, розвівши воротаря і м’яч по різних кутах воріт – 2:2.

Надалі суперники зав’язали гостру і безкомпромісну гру з багатьма фолами і подекуди грубістю, на що важко було реагувати суддівській бригаді. Не раз головний арбітр Віталій Дерев’янко вислуховував емоційні вислови у свою адресу. А в кінці матчу призначив ще одне пенальті у ворота дубівецької команди, на що отримав протест від ФК «Дубівці» ще й по завершенні поєдинку.

Знову в Назара Метенька не за правилами забрали м’яч у карному майданчику. Винуватця нагородили другою жовтою карточкою і вилучили з поля, а 11-метровий вирок реалізував Ігор Тимків – 3:2.

Отож, ФСК «Галич» у свій дебютний сезон виборює звання чемпіона Галицького району 2021 року, суддівська бригада під вигуки «ганьба, ганьба…» покидає поле, а ФК «Дубівці» у знак протесту відмовились від нагородження «срібними» медалями районного чемпіонату.

Галицький р-н: «Галич» - чемпіон району 3
ФСК “Галич” – чемпіон Галицького району 2021 року.

Чемпіонат Галицького району, ФІНАЛ

ФСК «Галич» – ФК «Дубівці» – 3:2 (1:2)

Голи: Леник, Тимків, Тимків – Вітовський Я., Озарко

«Галич» (стартовий склад): Роговський, Петрів, Курган, Кантор, Тимків, Паркула М., Ковальчук, Найда, Мельничук, Метенька, Леник.

«Дубівці» (стартовий склад): Вітовський М., Литвин, Торб’як, Вовчук Ю., Вітовський Я., Залецький, Сулятицький, Кернякевич, Шуль, Озарко.

7 липня 2021 року, м. Галич, стадіон «Колос» – 16:00

Арбітр: Віталій Дерев’янко (Івано-Франківськ).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!