Долинський р-нНовиниРайони

Долинський р-н: «Тяпче» – володар Кубка району



4 липня на головній арені Долинщини, стадіоні «Нафтовик», відбувся фінал районного Кубка між командами ФК «Тяпче»і «Левами» з Великої Тур’ї.

У першому таймі глядачі побачили один гол у виконанні чемпіона району. Роман Гірний отримав пас від партнера в центрі поля, який без опіки помчався на ворота суперника, по дорозі перегравши воротаря і спокійно відправив м’яч у сітку воріт – 1:0.

У другому таймі перевага «Тяпче» зростала. Богдан Бойків ударом з лінії штрафного майданчика поклав м’яч у кут воріт Ярослава Ярича – 2:0. Роман Гірний перебуваючи в опіці двох захисників ударом з гострого кута застав кіпера «Левів» в розплох – 3:0. Крапку в матчі поклав Дмитро Винник, який отримав передачу від партнера, при цьому витримавши оффсайдну лінію, вибіг віч-на-віч з Ярославом Яричем. Далі діло техніки – 4:0.

Отож, ФК «Тяпче» здобуває Кубок Долинського району 2020-2021 років.

Долинський р-н: «Тяпче» - володар Кубка району 2
ФК «Тяпче» – володар Кубка Долинського району 2020-2021 років

Кубок Долинського району, ФІНАЛ

ФК «Тяпче» – «Леви» (Велика Тур’я) – 4:0 (1:0)

Голи: Гірний, Бойків, Гірний, Винник

«Тяпче»: Віктор В – Косовський П, Олійник В, Шимків І, Диндин М – Галій Р, Бойків Б, Стефанишин І (к) (Ярич Н), Кушнір В – Винник Д, Гірний Р (Базюк Р)

«Леви»: Ярич Я – Ярич А, Кондрин А (к), Тріщ М, Романків М, Поліщук В, Петрушка Р (Стефурак В), Крайник В, Горін Г, Князик С (Бабінець Ю), Довганич М

4 липня 2021 ркоу, м. Долина, стадіон «Нафтовик» – 17:00.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!