НовиниРайониРожнятівський р-н

Рожнятівський р-н: Авантюра, яка коштувала «бронзових» нагород



Гучний скандал прокотився по завершенні чемпіонату Рожнятівського району.

ФК «Сливки» і перегінська «Лімниця» вирішили обхитрити всіх. Матч останнього туру між цими командами не впливав на турнірну таблицю – «Сливки» залишались на 3-му місці, а перегінці поза місцем призерів.

Ось і вирішили команди не проводити поєдинок, а щоб на когось з учасників не накладали штрафних санкцій через неявку, на порожньому стадіоні в режимі «фентезі» зіграли матч, якого ніхто не бачив, результат придумали 2:1 на користь «господарів», вписали авторів голів (Микола Семкович, Петро Зозук, Василь Корда).

Спочатку у РРФФ повірили цьому результату, але хитрість все таки не спрацювала. Після розгляду КДК РРФФ керуючись регламенту (пункту 3.30) обом командам зарахували технічні поразки і зняти з них по три залікові очки. Таке рішення вплинуло на розташування команд у турнірній таблиці. ФК «Сливки» втративши три очки втрачають і призове місце.

Таким чином брошнівська «Оболонь» випередила ФК «Сливки» і стає «бронзовим» призером чемпіонату Рожнятівського району сезону 2020-2021 років.

* Регламент п. 3.30: Якщо команда не з’являється на календарний матч за 3 (три) тури до завершення Чемпіонату, то крім технічної поразки (-:+) з команди також знімаються 3 (три) залікові пункти у турнірній таблиці.

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Рожнятівського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!