НовиниРайониТлумацький р-н

Тлумацький р-н: «Прибилів» – чемпіон району, результати 18-го туру



27 червня на теренах Тлумаччини зіграно заключний тур районного чемпіонату, в якому визначились всі призери. До останнього трималась інтрига, щодо чемпіона району, на звання якого претендували дві команди – СК «Прибилів» і нижнівський «Дністер».

«Прибилів» у матчі з «Грушкою» не залишив супернику шансів відібрати бодай якісь залікові очки, що призвело б до втрати першого місця в турнірній таблиці. З рахунком 6:1 прибилівці нокаутували «Грушку» і завойовують «золоті» нагороди чемпіонату Тлумацького району в сезоні 2020-2021 років, що є другим тріумфом в поточному сезоні.

Напередодні, на міському стадіоні «Колос» у Тлумачі відбувся фінальний матч Кубка району з футболу. У вирішальному двобої зустрілися команди з сіл Прибилів та Пужники. Після 90-хвилинного протистояння з рахунком 5:0 перемогу святкувала прибилівська команда. Кращим гравцем фіналу було визнано Володимира Яцюка, який зробив у матчі хет-трик.

«Дністер» свій матч проти ФК «Гончарів» програв і задовільнився другим місцем в турнірній таблиці, а «Гончарів» завдяки наполегливості та перемозі (3:2) завойовує «бронзові» нагороди чемпіонату району.

Чемпіонат Тлумаччини, 18 тур, 27 червня

Обертин — Живачів – 2:2
Гончарів — Дністер Н – 3:2
Підвербці — Королівка – 8:2
Тлумач — Ісаків – 1:0
Прибилів — Грушка – 6:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Тлумацького району можна ТУТ.

Першість Тлумаччини,18 тур, 27 червня

Пужники — Антонівка – 0:0
Олеша — Жуків – 2:2
Остриня — Кутище – +:-
Колінці — Гарасимів – +:-
Бортники — Петрів – +:-

Ознайомитися з турнірною таблицею першості Тлумацького району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!