НовиниРайониРогатинський р-н

Рогатинський р-н: «Лучинці» втрачають очки, «Ураган» і «Липівка» цим не скористались, результати 17-го туру



17-й тур Суперліги Рогатинщини подарував несподівані результати, в підсумку яких становище в турнірній таблиці мало що змінилась.

Лідер чемпіонату «Лучинці» грали у Верхній Липиці та за ходом гри вели 3:1 (дубль оформив Тарас Ільків). Однак господарі спочатку відквитали один м’яч, а вже в компенсований час, граючи у дев’ятьох, вирвали сенсаційну нічию – 3:3.

У центральній грі дні зустрічалися друга та третя команди – «Липівка» грала на виїзді проти добринівського «Урагану». Перший тайм пройшов за сценарієм господарів, котрі забили два «сухі» м’ячі. Проте після перерви дублем відзначився кращий бомбардир чемпіонату Богдан Сапіга, який врятував очко для «Липівки» – 2:2. Хоча в разі перемоги однієї з команд: гості могли очолити чемпіонат, а «Ураган» обійти свого вчорашнього опонента і скоротити до мінімуму відставання від ФК «Лучинці».

В підсумку трійка лідерів залишилась на своїх позиціях із тим же відставанням, що й перед 17-м туром.

В інших матчах: «Путятинці» грали вдома проти ФК «Долиняни» і здобули впевнену перемогу 4:0 (дубль в активі Сергія Луцишина). Також легку домашню перемогу здобув «Пуків», котрий обіграв аутсайдера «Бабухів» 3:0 (двічі відзначився Тарас Кучмій).

«Черче» здобуло дуже важливі 3 очка в домашній грі проти «Підвиння». А от «Залужжя» взяло тільки очко проти Загір’я-Княгинич і тепер відстає від рятівного 10-го місця вже на 7 очок.

За матеріалом Футбол Рогатинщини

Чемпіонат Рогатинщини, 17 тур, 27 червня

Ураган Дб — Липівка – 2:2
Черче — Підвиння – 3:2
Верхня Липиця — Лучинці – 3:3
Путятинці — Долиняни – 4:0
Залужжя — Буревісник – 0:0
Пуків — Бабухів – 3:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Рогатинщини району можна ТУТ.

Першість Рогатинщини, 17 тур, 27 червня

Воскресинці — Підкамінь – 6:1
Жовчів — Чернів – 5:0
Фрага — Конюшки – 1:7
Руда — Заланів – 2:1

Ознайомитися з турнірною таблицею першості Рогатинщини району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

One thought on “Рогатинський р-н: «Лучинці» втрачають очки, «Ураган» і «Липівка» цим не скористались, результати 17-го туру

  • Вибачаємось за не коректно подану інформацію. Чемпіонат Рогатинського району завершиться матчами 22-го туру, а Першість 18-м туром (4 липня).

    Відповідь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!