Долинський р-нНовиниРайони

Долинський р-н: «Тяпче» – чемпіон, «Леви» – другі, результати 19-го, 20-го туру



ФК «Тяпче» у минулому турі, який відбувся 10 червня, захистив чемпіонське звання, перемігше яворівський «Нафтовик» з рахунком 2:1 і став не досяжним для конкурентів. У недільному турі чемпіони району участі не брали.

«Оболонь» перестріляла «Прикарпаття» з рахунком 3:2. На голи Андрія Кордасевича і Василя Пилипіва команда Оболоні відповіла результативними ударами Івана Боровського, Андрія Жмуркевича та Віктора Костецького.

ФК «Тисів» програвши поєдинок 19-го туру «Оболоні» опустила руки в боротьбі за призові місця. Команда не виїхала на поєдинок в село Белеїв, де мали провести матч з «Левами», за що отримали технічну поразку, а їх суперник – «Леви», відповідно технічну перемогу. Завдяки цим перебігом подій команда Великої Тур’ї завойовує «срібні» нагороди, а «Оболонь» в наступному матчі може забронювати третє місце.

«Фаворит» в домашньому поєдинку отримав перемогу над «Велдіжом». На 18-й хвилині Василь Кудибин вивів солуківську команду вперед, але до перерви Микола Тимочко зрівняв рахунок у матчі. У другій половині гри «Фаворит» дотиснув суперника. На 66-й хвилині Віталій Яковлев вдруге в поєдинку вивів господарів вперед, а голи Юрія Бирчака та Ігоря Григорського зняли питання щодо переможця – 4:1.

Чемпіонат Долинщини, 20 тур, 13 червня

Фаворит — Велдіж – 4:1
Леви — Тисів – +:-
Оболоня — Прикарпаття Г – 3:2
ТФК — Нафтовик Я – 2:2
Станківці — Карпати Лп – 1:2

Чемпіонат Долинщини, 19 тур, 10 червня

Карпати Лп — Фаворит – 3:4
Нафтовик Я — Тяпче – 1:2
Прикарпаття Г — ТФК – 4:5
Тисів — Оболоня – 0:3
Велдіж — Леви – 0:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Долинського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!