НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 21-й тур: «Прикарпаття-Тепловик» – віце-чемпіон області



У центральному матчі туру «Прикарпаття-Тепловик» приймав долинський «Нафтовик». У першому таймі команди створили перестрілку, переможцем в якій вийшли івано-франківські футболісти. На голи Сергія Халацького і Андрія Маляренка «Прикарпаття-Тепловик» відповів влучними ударами Владислава Феліповича і двома голами Ігоря Цимбалістого. У другій половині гри команди голів не забивали, 3:2 – «Прикарпаття-Тепловик» фінішує другим в поточному сезоні.

«Покуття» здобуває вольову перемогу над «Нікою-Вовчинець». Мирослав Камрадський на 17-й хвилині вивів коломиян вперед, а після перерви франківці завдяки голам Олександра Тимченка і Мирослав Лазара переламали хід поєдинку. Гості з таким перебігом подій були не згідні і за 15 хвилин до завершення матчу виривають перемогу. Переможний м’яч забив Олександр Савчук. 2:3 – боротьба за вакантне третє місце триває.

«Ураган» зберігає главу поразок не розпечатаною. У матчі з «Карпатами» черніївці забили по голу у кожному з таймів – Іван Легкий на 5-й хвилині відкрив рахунок, а Богдан Дриган за три хвилини до завершення матчу зміцнив перевагу чемпіона області – 0:2.

У матчі аутсайдерів команди переможця не виявили. ФК «Турка» на 20-й хвилині вийшла вперед, відзначився Михайло Садівник, а у другому таймі гравець «Бескиду», Ростислав Гаврилюк, зрівняв рахунок – 1:1. Михайло Садівник міг ставати героєм поєдинку, але не зміг переграти воротаря на 77-й хвилині з 11-метрової позначки.

Також очки розділили між собою «Пробій» і «Варатик». У першому таймі на гол Володимира Гультая відповів Роман Гаврилюк, а у другій половині матчу городенківців вдруге виходять вперед, відзначився Владислав Тис, але той же Роман Гаврилюк встановлює статус-кво – 2:2.

Чемпіонат області, 21 тур, 13 червня

Пробій — Варатик – 2:2
Ніка-Вовчинець — Покуття – 2:3
Турка — Бескид – 1:1
Карпати БО — Ураган – 0:2
Прикарпаття-Тепловик — Нафтовик – 3:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!