Друга лігаНовиниЧемпіонат області

Першість області, 21-й тур: «Колос Городенківщини» і «Карпати» Кути впевнено перемагають



В попередньому турі «Сокіл» вивіз з Верхньої повну торбу м’ячів, поступившись місцевій «Юності» 12:1. У сьогоднішньому матчі коршівська команда стала на шляху «Колосу Городенківщини» до завоювання «срібних» нагород обласної Першості. Розгром суперника на 5-й хвилині розпочав Максим Ілюк, який проскочив між двома захисниками і вийшов на оперативний простір віч-на-віч з воротарем, далі діло техніки – нападник відправив м’яч повз воротаря у сітку воріт – 0:1. До перерви «Колос Городенківщини» забив ще чотири голи, а в другій половині матчу добив суперника із загальним рахунком 0:7.

На старті поєдинку в Кутах місцеві «Карпати» розмінялися по влучному удару з «Обрієм», а після перерви господарі дотиснули черніївців забивши три голи без відповіді – 4:1.

«Карпати» Старі Богородчани ледь не стали першою командою, яка могла відібрати залікові очки у «Юності». При рахунку 1:1 верхнянці вирвали перемогу на п’ятій компенсованій хвилині. Рятівником «Юності» став найкращий голеадор команди Святослав Шевченко, який замкнув прострільну передачу Ігоря Подолюка вздовж лінії воротарського майданчика – 1:2.

Першість області, 21 тур, 13 червня

Касова — Хутровик – 4:1
Нептун-Покуття — Придністров’я – 3:2
Карпати СБ — Юність В – 1:2
Сокіл — Колос Городенківщини – 0:7
Вербівці — Карпати Бл – 0:5
Карпати Кт — Обрій – 4:1

Ознайомитися з турнірною таблицею Першості області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!