Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

КАРПАТИ Г – ЧЕРНІГІВ. Завершення на мажорній ноті



У матчі першого кола в Чернігові новачки Другої ліги видали досить видовищний склад, і «тигри» зуміли створити безліч проблем більш амбітним Карпатам. Лише з виходом Худоб’яка галичани зуміли переломити хід зустрічі і виграти. Прямо зараз, як би не зіграли господарі, вони нікуди не подінуться зі свого п’ятого місця. Так само як ФК Чернігів – зі свого десятого.

Вже в дебюті господарям вдалося заробити пенальті – це досвідчений форвард Хомченко зачепився об «залишену» ногу Романченка, а Роман Лебедь з точки пробив так, що Рощинському довелося виймати м’яч з сітки – 1:0. Третій матч поспіль забиває півзахисник.

Ось тут би розвинути перевагу, але Карпати (Галич) не змогли це зробити. І досить несподівано для сторонніх спостерігачів ФК Чернігів відігрався у другому таймі. Не встиг воротар Зеленський впоратися з першим ударом (низом бив, здається, Лазаренко), як на добиванні опинився Кохановський. Досвідчений форвард, який розпочинав цю атаку пасом на товариша, запустив м’яч головою над голкіпером – 1:1.

Добре мати відчутну перевагу в кількості гравців з досвідом виступів на всеукраїнському рівні. Завдяки цьому господарі швидко відігралися. Міг забивати Халк-Худоб’як, але в підсумку після скидки Лебедя зарядив смачний удар з правої ноги Вербний – 2:1. Третій гол у чемпіонаті при шести асистах для Назара, здається, півзахисник, який пограв і в УПЛ, інакше, ніж красиво, забивати не вміє.

sportarena.com

Чемпіонат України, Друга ліга, 26 тур

Карпати (Галич) – ФК Чернігів – 2:1

Голи: Лебедь, 11 (пен.), Вербний, 79 – Кохановський, 73

Карпати (стартовий склад): Зеленський, Вичіжанін, Матушевський, Авраменко, Нагорний, Вербний, Лебедь, Козак, Семчук, Мердєєв, Хомченко. Запасні: Вульчин, Марушка, Танчин, Страшкевич, Худобяк. Головний тренер: Роман Гнатів.

Чернігів (стартовий склад): Рощинський, Вересоцький, Романченко, Зенченко, Борщ, Мироненко, Бибік, Чаус, Лазаренко, Ментей, Койдан. Запасні: Ширай, Лутченко, Конопко, Садовий, Макаренко, Кохановський, Науменко, Лакеєнко. Головний тренер: Валерій Чорний.

11 червня 2012 року, м. Бурштин, стадіон “Енергетик”

Арбітр – Бич І.Г. (Київ)
Асистенти арбітра – Капленко О.Ю. (Кропивницький), Алавук В.Ю. (Київ)
Четвертий арбітр – Кальонов О.О. (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Левко М.В. (Чернівці)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!