Кубок областіНовиниТопЧемпіонат області

Кубок області, 1/2 фіналу: Переможці двох обласних ліг у фіналі



У середу, 9 червня, на Калущині, визначились команди, які боротимуться у вирішальному поєдинку за кубок області.

Минулорічний переможець цих змагань не зумів відіграти відставання у два м’ячі в повторному поєдинку. Хоча підопічні Василя Качура першими відкрили рахунок і, здавалось, інтрига в парі «Юність» – «Карпати» набере нових оборотів, проте верхнянська команда швидко погасила запал «карпатівців». На шедевральний гол Володимира Боришкевича, який на 37-й хвилині пробив штрафний удар з лівого флангу і влучив у дальню «дев’ятку», Андрій Канюк відповів за 5 хвилин, розібравшись у сумбурі в штрафному майданчику суперника.

А по перерві, захист «Карпат» посипався. Протягом 6-ти хвилин, «Юність» забили тричі, поховавши всі зусилля брошнівської команди на вихід до фіналу. На 52-й Святослав Лаврук вивів господарів вперед, Олег Павлюк подвоїв перевагу, а Святослав Шевченко поставив крапку в поєдинку на 58-й хвилині. 4:1 – «Юність» у фіналі.

«Юність» (Верхня) – «Карпати» (Брошнів-Осада) – 4:1 (1:1)

9 червня 2021, стадіон «Благо-арена» с. Іванкова. Перший матч -2:0.

Голи: Канюк (42), Лаврук (52), Павлюк (56), Шевченко (58) – Боришкевич (37).

Неподалік від матчу першої пара, в Калуші, «Ураган» приймав долинський «Нафтовик». Черніїіці комфортно почувалися завдяки результату Долинського матчу, і не давали номінальним гостям йти у відрив в рахунку.

Перший тайм залишився за «Нафтовиком», які повели в рахунку на 13-й хвилині. Євгеній Петрик скористався помилкою захисників черніївців підхопивши м’яч і з відстані 30-ти метрів вколотив у сітку воріт (0:1). «Ураган» відповів на 53-й хвилині. Роман Зварич з подачі у штрафну суперника перший на м’ячі, переправивши головою його у ворота (1:1).

Команда Михайла Басараба не складала руки і продовжила битись за результат, і в середині другого тайму Роман Дяків знову вивів «нафтовиків» уперед. Проте на більше ті не спромоглися. Під завісу матчу Богдан Денега з лінії штрафного майданчика влучив під поперечину воріт встановивши підсумковий результат в матчі – 2:2, і загальний успіх «Урагану» 5:2.

«Ураган» (Черніїв) – «Нафтовик» (Долина) – 2:2 (0:1)

9 червня 2021, стадіон «Хімік» м. Калуш. Перший матч -3:0.

Голи: Зварич (53), Денега (90+3) – Денега (13), Дяків (59)

Отож, у фіналі Кубка області зійдуться переможці Першої і Другої ліги поточного сезону – «Ураган» (Черніїв) – «Юність» (Верхня). Матч заплановано на 27 червня (неділя) о 15:00 на стадіоні «Рух» в Івано-Франківську.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!