Надвірнянський р-нНовиниРайони

Надвірнянський р-н: «Надвірна» і «Підгір’я» перемагають, результати 18-го туру



«Підгір’я» продовжує переслідувати «Надвірну», яка легко розібралась з «Лістером» 4:1. Назавизівська команда дотиснула «Перерісль» в кінці матчу. У першому таймі Олег Голинський до 10-ї хвилини відзначився дублем, але за п’ять хвилин до завершення першої половини гри «Перерісль» відігрався зусиллями Романа Корженюка і Віталія Савчука. Нічийний рахунок тримався до 77-ї хвилини, коли Руслан Мигович вивів «Підгір’я» вперед, а Петро Остапчук на 84-й відновив перевагу у два голи – 4:2.

Делятинський «Прут» у важкому домашньому поєдинку здолав «Колос» і наздогнав його у турнірній таблиці. На 5-й хвилині Дмитро Микитик вивів «Прут» вперед. Стільки ж часу знадобилось супернику, щоб зрівняти рахунок, Денис Мигалюк на 10-й хвилині вирівняв ситуацію (1:1). Але до перерви Іван Вольвин знову виводить делятинців уперед, а на 56-й Віталій Голодюк збільшив перевагу господарів до двох голів. В заключні 10 хвилин матчу делятинська команда почала «чудити» – протягом трьох хвилин Василь Виксюк отримав два «гірчичника» і залишив «Прут» у меншості, а Павло Стефанюк став автором автоголу на користь «Колосу». Проте через брак часу команда з Парище не змогла дотиснути суперника – 3:2. Тепер «Колос» і «Прут» маючи по 30 очок в активі розділяють третє місце в турнірній таблиці.

Поразкою «Колоса» не скористалась «Скеля», яка у разі перемоги могла повернутись на третє призове місце, але «Горгани» тримали свої ворота на замку протягом поєдинку, а на 88-й хвилині Андрій Косюк влучним ударом у ствір воріт приніс перемогу команді Зеленої – 0:1.

Чемпіонат Надвірнянщини, 18 тур, 6 червня

Підгір’я — Перерісль – 4:2
Скеля — Горгани – 0:1
Прут Дл — Колос – 3:2
Волосів — Лукавець – 2:3
Надвірна — Лістер – 4:1

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Надвірнянського району можна ТУТ.

Першість Надвірнянщини, 16 тур, 6 червня

Яструб — Темп – +:-
Добротів — Фортуна – 1:2
Бистриця — Страгора – +:-
Сокіл Ф — Нафтовик – 2:1
Рокита — Нива Гв – -:-

Ознайомитися з турнірною таблицею Першості Надвірнянського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!