НовиниРайониРожнятівський р-н

Рожнятівський р-н: «Колос» перемагає у надважливому матчі, результати 15-го туру



У матчі 15-го туру відбулося очне протистояння двох претендетів на звання Чемпіона району. Матч викликав великий інтерес збоку вболівальників, яких зібралась чимала кількість на місцевому стадіоні в Ціневі. Щодо самого поєдинку то розпочався він з обопільних атак суперників. І уже на 8-ій хвилині, після подачі з флангу, влучним ударом відзначився Лунів Василь. Команди продовжували демонструвати комбінаційний футбол, доводити атаки до ударів по воротах, але забитих м’ячів вболівальники більше так і не побачили. Другий тайм проходив за схожим сценарієм, з мінімальною перевагою гостей, і грамотними діями захисників господарів. На завершальний штурм воріт “Колоса” виходив і сваричівський воротар Дутчак Олег. Але на загальний результат це не вплинуло – 1:0 на користь господарів. Після цієї перемоги ціневчани відірвалися від Сваричева на шість очок. І за думкою великої кількості вболівальників практично гарантували собі чемпіонство.

А от гравцям Сваричева ще прийдеться боротися і за срібло, адже після сьогоднішньої перемоги над Спасом, до них впритул наблизилися Сливки. Доречі, ці команди зустрічаються між собою в наступному турі.

Камбек видала сьогодні «Лімниця», поступаючись після першого тайму «Оболоні», перегінчани все ж змогли здобути переконливу перемогу над принциповим суперником – 3:1.

Рожнятівщина футбольна

Чемпіонат Рожнятівщини, 15 тур, 6 червня

Зоря Бр — Бережниця – +:-
Сливки — Спас – 5:0
Колос Цн — Сваричів – 1:0
Лімниця Пр — Оболонь Бр – 3:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Рожнятівського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!