Кубок областіНовиниТопЧемпіонат області

Кубок області, 1/2 фіналу: «Ураган» і «Юність» за крок до фіналу



На відміну від попередніх етапів Кубка області, півфінальна стадія складається з двох протистоянь. У перших матчах, які відбулись в Долині і Голині (Калуський район) тріумфували гості.

Вдруге за тиждень в Долині місцевий «Нафтовик» приймав черніївський «Ураган». Минулої неділі підопічні Михайла Басараба поступилися у надважливому матчі, забезпечивши супернику «золоті» нагороди в чемпіонаті області.

Сьогодні картина мало чим змінилась. У першому таймі черніївська команда двічі реалізувала свої моменти. На 26-й хвилині Назарій Данів відкрив рахунок, а на 32-й Богдан Дриган подвоїв перевагу «Урагана». У другій половині гри Тарас Бойко закріпив комфортний результат чемпіонам області перед матчем відповіді – 0:3.

«Нафтовик» (Долина) – «Ураган» (Черніїв) – 0:3 (0:2)

Голи: Данів (26), Дриган (32), Бойко (73)


Діючий володар Кубка області приймав новоспеченого тріумфатора обласної Першості. «Юність» відразу взяла ініціативу в поєдинку під свій контроль, і вже на 5-й хвилині повели в рахунку. Роман Москалик виконав навісну передачу з лівого флангу у центр штрафної брошнів-осадської команди прямо на голову Назарію Герину, який влучно спрямував сферу у ствір воріт «Карпат» – 0:1.

Дебют другого тайму також залишився за «Юністю». На 50-й хвилині гості розгорнули швидку атаку, яка увінчалася взяттям воріт Юрія Семеніва. На цей раз Назарій Герин виступив у ролі асистента, який розрізним пасом вивів Романа Москалика тет-а-тет з голкіпером «Карпат» – 0:2. Господарям мало що виходило біля воріт «Юності», проте хорошу нагоду відквитати один гол мав Микола Кащій в середині тайму, але після його удару за меж штрафного майданчика Михайло Макогон у карколомному сейві парирував м’яч.

«Карпати» (Брошнів-Осада) – «Юність» (Верхня) – 0:2 (0:1)

Голи: Герин (5), Москалик (50)
Вилучення: Семчук (90+2) (друге попередження)

Попри впевнені виїзні перемоги «Урагану» і «Юності» команди ще не забезпечили собі місця у фіналі, так як кубкові баталії характеризуються своєю непоступливістю та схильні до несподіваних результатів. Матчі-відповіді відбудуться наступної середи, 9 червня, тоді і дізнаємось фіналістів Кубка області сезону 2020-2021 років.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!