Кубок ЧМРОНовиниТопЧемпіонат області

Кубок ЧМРО, 1/2 фіналу: Несподівані розгроми



У середу, 27 травня, зіграні перші півфінальні матчі обласної «Ліги Чемпіонів», після яких можна назвати фіналістів сезону 2020-2021 років.

ФК «Збора», яка потужно проводить другий поспіль сезон, у домашньому матчі здобула розгромну перемогу над земляками з Студінки. На внутрішній районній арені команди тричі зустрічалися між собою в поточному сезоні: двічі зборяни перемогли «Студінку» в чемпіонаті і ще раз в Кубку Калуського району. Але такого побиття «Студінка» ще не зазнавала в цьому сезоні.

У першому таймі «Збора» забила чотири голи. Тарас Пецків відзначився дублем – спочатку розібрався з захисниками в штрафному майданчику і пробив у ворота, згодом реалізував пенальті. До побиття «Студінки» приклався і Ярослав Микуляк – 3:0, а четвертий гол «Студінка» забила собі сама. Після удару Володимира Борща воротар відбив м’яч, але у власного захисника, від якого той і влетів у ворота – 4:0.

По перерві гості почали грати грубіше, результат чого ще одне пенальті, а для Тараса Пецківа – хет-трик і 5:0. А Іван Скульський, який вийшов на заміну на 80-й хвилині, вмудрився за 5 хвилин, отримати дві жовті карточки (за розмови з арбітром і грубий фол по ногах ззаду суперника).

Не менше здивував результат в другій півфінальній парі, де «Перспектив» провалив виїзну гру на Снятинщині. Більшість вважала рашківську команду фаворитом в протистоянні з «Прутом», але видинівці категорично спростували це твердження.

Перших півгодини ігрового часу команди прицілювались до воріт один одного. «Перспектив» забив гол, але лайцмен підняв прапорець, зафіксувавши офсайд. Натомість «Прут» чисто реалізовував свої моменти і за 15 хвилин до завершення першого тайму Іван Аронець відзначився дублем, а Іван Шинкарик з одинадцятиметрової позначки встановив рахунок 3:0.

По перерві господарі не збавляли оборотів. Іван Аронець та Іван Шинкарик ще по разу відзначились, а Віктор Миронюк і Ярослав Плехтяк своїми голами довели загальну перевагу своєї команди над «Перспективом» до непристойних 7:0.

Отож, матчі відповіді, які відбудуться наступного четверга, 3 червня, носитимуть формальний характер.

Кубок ЧМРО, 1/2 фіналу, 27 травня, перші матчі

ФК Збора (Калуський р-н) – ФК Студінка (Калуський р-н) – 5:0
Прут (Видинів, Снятинський р-н) – Перспектив (Рашків, Городенківський р-н) – 7:0

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!