НовиниПерша лігаЧемпіонат України

Олександр Титов – арбітр матчу «Альянс» – «Прикарпаття»



Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 28-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Альянс” – “Прикарпаття”, що відбудеться найближчої середи, 26 травня, на сумському стадіоні “Ювілейний” в полі судитиме Олександр Титов.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 34-річний рефері з Донецька почав обслуговувати з 2018-го року. Раніше ще у Другій лізі Титов працював на трьох переможних матчах за участі івано-франківської команди. У сезоні 2016/17 “Тепловик-Прикарпаття” вдома мінімально здолав хмельницьке “Поділля” (2:1), а наступного сезону “зелено-жовті” двічі були сильнішими за “Арсенал-Київщину” з Білої Церкви – (4:1 у гостях) і (2:0 вдома).

Згодом вже у Першій лізі 2018/19 Титов зафіксував ще одну домашню перемогу “Прикарпаття” над “Агробізнесом” (1:0), а минулого сезону він відсудив виїзний поєдинок 4-го туру з львівським “Рухом” (1:2), коли наприкінці першого тайму вилучив форварда гостей Романа Барчука, який у підсумку отримав 5 матчів дискваліфікації.

Арбітр – Олександр Титов (Донецьк)
Асистенти арбітра – Андрій Лікаренко (Чернігів), Юрій Суряк (Львів)
Четвертий арбітр – Ярослав Пєсоцький (Суми)
Спостерігач арбітражу УАФ – Олександр Шамич (Київ)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!