НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 18-й тур: «Ураган» перемагає, «Сокільське» виходить на третє місце



Лідер чемпіонських перегонів «Ураган» здобув перемогу в Надвірній. Розмінявшись влучними ударами з одинадцятиметрової позначки, Ігор Кушецький забив у складі черніївців, а Сергій Проців за «Бескид», «Ураган» дотиснув суперника. У середині другого тайму Богдан Кримінський вивів гостей вперед, а Роман Зварич на 83-й хвилині встановлює остаточний результат – 1:3. Вже в наступному турі «Ураган» може оформити чемпіонство, яким потрібно не програти «Нафтовику».

«Сокільське» вривається в трійку лідерів завдяки камбеку в домашньому матчі з «Туркою». Поступаючись у два голи, які забили Михайло Садівник і Дмитро Максим’юк, тюдівці в заключні півгодини не лише відігралися, але й вирвали перемогу з рахунком 3:2. Іван і Тарас Боднаруки зрівняли рахунок, а Ігор Коржук приносить перемогу.

Шести матчева безпрограшна серія «Ніки-Вовчинець» перервана. «Пробій» забивши два швидкі голи – Олександр Темерівський на 11-й і Володимир Гультай на 15-й хвилинах, відстояв переможний результат до завершення поєдинку. Івано-франківці лише відіграли один з пропущених голів, відзначився Андрій Боднарук на старті другого тайму.

Коломийське «Покуття», яке було грізне в першій частині сезону, в другому колі продовжує роздавати залікові очки суперникам. У матчі з «Карпатами» підопічні Любомира Корнути не втримали переможний результат, який досягли в першому таймі завдяки голу Олександра Савчука. За п’ять хвилин до завершення матчу Андрій Луцький зрівняв рахунок – 1:1.

Чемпіонат області, 18-й тур, 23 травня

Бескид — Ураган – 1:3
Покуття — Карпати БО – 1:1
Сокільське — Турка – 3:2
Пробій — Ніка-Вовчинець – 2:1
Прикарпаття-Тепловик — Варатик – 26 травня

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!