Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

НИВА В – КАРПАТИ Г – 1:1. Конкуренти ще більше відриваються



У першому колі чемпіонату України галичани перемогли «Ниву» вдома – 4:2. Після зимової перерви вінницька команда посилила склад і покращила результати. Тож вболівальники, які вперше за останній рік були допущені на трибуни, розраховували на реванш. Гра проходила 23 травня на стадіоні вінницького СК «Нива».

До гри суперники підійшли не в оптимальних складах. У «Ниви» травмувався напередодні Білик, продовжує відбувати дискваліфікацію центральний захисник Хохлов. У гостей не вдається відновитися аргентинському вінгеру Патанеллі – гучне зимове придбання «Карпат» ще лікується. Не було навіть у запасі досвідченого форварда «Карпат» «Халка»-Худобяка.

Перший тайм вийшов безгольовим. Лише на 32-й хвилині галичанин Авраменко вперше пробив у бік воріт. У вінничан можна пригадати лише момент, коли Маляренко не зміг зачепитися за м’яча після довгої передачі. Пізніше сильно бив Кучер, але влучив в одноклубника Загробського, героя попереднього матчу «Ниви».

А на 37-й хвилині подачу Зеленевича з лівого флангу на дальній штанзі замикав головою Георгієв, але не влучив у ворота. Це був найбільш небезпечний момент першого тайму на дві команди.

В другому таймі гра булав цікавішою. На 61-й хвилині дальнім ударом Зеленевич потурбував ворота Зеленського, і це був перший удар у рамку воріт (на той момент 2/3 гри). На 72-й хвилині воротар «Карпат» відбив удар Гемеги після зміщення з флангу.

Далі сталася помилка в обороні «Ниви». Після скидки Мердеєва Калітов промахнувся повз м’яча, а Семчук, який увірвався у карний майданчик, був збитий Кучером. Роман Лебідь з 11-метрів не залишив шансів Гурідову – 0:1. Восьмий гол півзахисника галичан при чотирьох асистах.

Гості могли б ще закріпити свій успіх, але більше це їм не вдалося. Після паса Георгієва Загорулько впав у карному майданчику (після контакту з Поручинським). Граючий президент з «точки» пробив неідеально, і воротар відбив м’яч рукою.

В кінцівці гри був видалений захисник гостей Нікітюк, а в більшості «Нива» врятувалася. Георгієв повторно завантажив м’яча у штрафний, і Максим Зеленевич головою підсік м’яча у ворота – 1:1.

Цьому результату пораділи всі конкуренти галицької команди, які в цьому турі виграли. З 43-ма очками «Карпати» обійшли «Діназ», але відпустили інших. Залишається ще три тури, в яких 2 матчі проведуть галичани. Тому нам важко спрогнозувати, чи будуть реальні шанси у підопічних Гнатіва на підвищення.

Чемпіонат України, Друга ліга, група «А», 23-й тур

Нива (Вінниця) — Карпати (Галич) – 1:1 (0:0)

Голи: Зеленевич, 90+5 – Лебідь, 78 (пен.)

Незабитий пенальті: Загорулько, 90 – воротар

Видалення: Нікітюк, 90+1

«Нива» (стартовий склад): Гурідов, Сербул, Попов, Калітов, Петрук, Кучер, Маляренко, Зеленевич, Загробський, Георгієв, Загорулько.
Запасні: Карабін, Подкуйко, Осмоловський, Гемега, Браславський.
Головний тренер: Володимир Циткін.

«Карпати» (стартовий склад): Зеленський, Поручинський, Матушевський, Нікітюк, Авраменко, Вербний, Лебідь, Козак, Семчук, Мердеєв, Хомченко.
Запасні: Вульчин, Вичижанин, Марушка, Танчин, Страшкевич.
Головний тренер: Роман Гнатів.

Арбітр – Дубина Р.В. (Дніпро)
Асистенти арбітра – Соколовський Б.О. (Чернігів), Парасунько О.В. (Київ)
Четвертий арбітр – Кобялко Р.М. (Вінницька обл.)
Спостерігач арбітражу ФФУ – Боклажко С.І. (Київ).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!