Долинський р-нНовиниРайони

Долинський р-н: Трійка лідерів і «Оболонь» перемагають, результати 16-го туру



Високою результативністю проходять матчі районного чемпіонату. Не став винятком 16-й тур, в якому відразу дві команди забили у ворота суперників по сім голів.

Після серії невдалих матчів перемогу святкувала «Оболонь», розгромивши «Фаворит» на їхньому полі. На дубль Василя Кудибини оболонівці відповіли голами Миколи Сасника, Романа Яціва, Віктора Костецького, Владислава Пеляка і хет-триком відзначився Володимир Гарбера – 2:7. Також сім голів супернику забило гошівське «Прикарпаття», яке з хокейним рахунком 4:7 переграло лоп’янські «Карпати».

Два голи Руслана Галія і по голу Романа Гірного і Віктора Кушніра принесли чергову перемогу ФК «Тяпче» над «Велдіжом», якого дубль Ігоря Дарвая не врятував команду з Шевченкового від поразки – 4:2.

Хет-трик Михайла Сказика приніс «суху» перемогу «Тисіва» над «Станківцями», а голи Андрія Ярича і Михайла Романківа забезпечили три залікові бали «Левам» в матчі з «ТФК» – 1:2. Відзначимо, у вчорашньому матчі серйозної травми, перелом ноги, зазнав гравець ФК «Леви» (Велика Тур’я). Відбувається збір коштів для лікування гравця. Прохання долучитись усіх небайдужих. Деталі за посиланням: ТУТ.

Чемпіонат Долинщини, 16 тур, 23 травня

Фаворит — Оболоня – 2:7
ТФК — Леви – 1:2
Тяпче — Велдіж – 4:2
Станківці — Тисів – 0:3
Карпати Лп — Прикарпаття Г – 4:7

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Долинського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!