Богородчанський р-нНовиниРайони

Богородчанський р-н: «Старуня» пригальмовує «Саджаву», результати 13-го туру



«Старуня» створила камбек в домашньому матчі проти ФК «Саджави». У першому таймі Сергій Криховський відкрив рахунок на користь гостей, а Олександр Федорів на початку другого тайму подвоїв результат саджавської команди. Проте «Старуня» швидко відіграла пропущені голи і за чуть більше 10 хвилин голи Андрія Чередниченкі і Анатолія Грицюка зрівняли рахунок – 2:2. Переможний гол під завісу поєдинку забив Ігор Чередниченко, який приніс перемогу «Старуні» 3:2, а гості з Саджави відкладають чемпіонство, як мінімум, до наступного туру.

Для «Підгір’я» матч проти «Дзвиняча» складався простою прогулянкою. За годину ігрового часу «Підгір’я» вело в рахунку 4:1, але голи Ростислава Ватаманюка і Максима Бабінського змусили понервувати суперника в заключні хвилини поєдинку. 4:3 – «Підгір’я» зберігає теоретичні шанси обійти «Саджаву».

При рахунку 1:1 в матчі «Каменяр» – «Гута-Богрівка» господарі в останній 10-ти хвилинці довели результат до розгромного завдяки дублю Михайла Катрича і голу Назарія Слободяна – 4:1.

Чемпіонат Богородчанщини, 13 тур, 23 травня

Каменяр — Гута-Богрівка – 4:1
Старуня — Саджава – 3:2
Підгір’я — Дзвиняч – 4:3

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Богородчанського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!