Друга лігаНовиниТопЧемпіонат області

Першість області, 18-й тур: «Юність» достроково перемагає в Першості області



В центральному матчі 18-го туру Першості області верхнянська «Юність» вдома декласувала кутські «Карпати» і стає не досяжною у боротьбі за чемпіонство у другій за силою лізі обласного чемпіонату. Хоча першими відкрили рахунок гравці з Косівщини – Андрій Угринюк скористався помилкою воротаря «Юності» і практично з «нульового» кута за меж штрафного майданчика відправив м’яч у сітку воріт – 0:1. Далі верхнянська команда повністю заволоділа ініціативою, що вилилось в голи Святослава Лаврука і дубль Святослава Шевченка. Проте гості відновили інтригу забивши під завісу першого тайму – Давид Шутак реалізував удар з одинадцятиметрової позначки – 3:2.

У другому таймі забивали лише гравці «Юності». На 58-й хвилині не однозначне рішення прийняв головний арбітр поєдинку Віталій Дерев’янко зарахувавши гол після удару головою Назарія Герина. Воротар Володимир Гнатковський не зміг вибити м’яч подалі від своїх воріт, але й той не переткнув лінію воріт, проте асистент арбітра сигналізував про взяття воріт, з чим погодився головний суддя – 4:2. Свій гол забив Олег Павлюк збільшивши рахунок, а в кінці матчу Святослав Лаврук і Роман Гудак ставлять крапку в побитті «Карпат» Кути – 7:2. Перемігше прямого конкурента «Юність» здобуває «золоті» медалі за чотири тури до завершення турніру.

«Колос Городенківщини» вдома не мав проблем з чернятинським «Обрієм». Провівши п’ять голів у ворота суперника, дубль на свій рахунок записав Василь Луцик, ще по одному м’ячу забили Слободян, Андрій Топчевський та Роман Третяк, команда з Вільхівців скорочує відставання від кутських «Карпат» до одного залікового бала.

Першість області, 18 тур, 23 травня

Хутровик — Карпати Бл – 0:0
Колос Городенківщини — Обрій – 5:0
Юність В — Карпати Кт – 7:2
Придністров’я — Вербівці – 0:4
Касова — Сокіл – 3:0
Нептун-Покуття — Карпати СБ – 4:1

Ознайомитися з турнірною таблицею Першості області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!