Косівський р-нНовиниРайони

Косівський р-н: Визначився переможець турніру «Пролісок»



На Косівщині відбувся районний турнір з футболу «Пролісок», який стартував ще 25 квітня. Турнір пройшов під егідою Косівської районної федерації футболу і зібрав 6 команд учасників, які були поділені на дві групи.

Матчі групи «А» відбулись 25 квітня (неділя) на стадіоні с. Рожнова. Результати матчів:

Зоря (Рожнів) – Колос (Хімчин) – 4:0
Зоря (Рожнів) – Черемош (Слобідка) – 4:1
Колос (Хімчин) – Черемош (Слобідка) – 1:0

До фінальної частини увійшла команда Зоря (Рожнів) з 1 місця та Колос (Хімчин) з 2 місця.

Матчі у групі «Б» відбулись 9 травня (неділя) на стадіоні смт. Яблунова. Результати матчів:

Кремінь (Пістинь) – ФК Уторопи – 1:1
Лебедин (Яблунів) – Кремінь (Пістинь) – 1:0
ФК Уторопи – Лебедин (Яблунів) – 1:3

З першого місця у фінал вийшла команда Лебедин (Яблунів), з другого – Кремінь (Пістинь), а ФК Уторопи посіли третє місце в групі поступившись в боротьбі за вихід різницею забитих і пропущених м’ячів і вибувають з подадьшої боротьби.

16 травня, у селі Хімчин, відбулася фінальна частина змагань районного турніру з футболу «Пролісок». У першій грі за вихід у фінал «Зоря» обіграла «Кремінь» з результатом 1:0, а у іншій парі зустрічалися місцеві футболісти з командою «Лебедин». Основний час закінчився з рахунком 1:1 і лиш серія одинадцятиметрових розсудила хто буде грати у фіналі. Фортуна була на стороні гостей, тож «Колос» Хімчин поступившись грав з футболістами «Кременя» за бронзові медалі.

Гра проходила у запеклій боротьбі, і вже вдруге постіль основний час не виявив перможця 1:1, що правда пару нереалізованих пенальті футболістів з Пістиня дозволили святкувати перемогу місцевим футболістам.

А по переду лишався один поєдинок за звання переможця турніру між командами «Зоря» Рожнів та «Лебедин» Яблунів. І знов тільки у серії одинадцятиметрових ударів вирішували переможця. Футболісти з Яблунова скоріше всього використали фортуну у попередньому двобої і тому поступилися своїм суперникам.

Отже, «Зоря» Рожнів пройшовши не легкий шлях і у підсумку стає переможцем даних змагань.

За матеріалами Косівської районної федерації футболу

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!